KONTAKT OSS

Vi vil gjerne at du kontakter oss. Dersom du representerer en bedrift
som trenger å styrke bemanningen kan du gjerne kontakte våre rekrutterere direkte.

REKRUTTERINGSSJEF

MARIANNE THORVIK

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Utdannet grafisk ingeniør. Sertifisert DNV-GL rekrutterer. Lang erfaring fra grafisk bransje og medie- og reklamebransjen. Hun har tidligere jobbet som grafisk designer, prosjektleder og  produksjonsrådgiver.  Hun har et solid grunnlag for å vurdere både vikarens kompetanse og bedriftens behov.

DAGLIG LEDER/REKRUTTERER

WILLY JORDET

+47 930 45 593
willy@medievikar.no

Utdannet siviløkonom/cand.polit. og DNV GL-sertifisert rekrutterer. Lang fartstid som operativ leder i grafisk bransje og forlag. I tillegg har han bred erfaring fra  markedsanalyse og produksjon av statistikk, styrearbeid, bedriftsrådgivning og rekruttering. Er daglig leder også for vårt eierselskap, Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon.

REKRUTTERER

RENATHE LUND

+47 976 32 112
renathe@medievikar.no

Renathe er utdannet innen media og kommunikasjon. Hun har tidligere jobbet som leder for kundeservice i VG og som frilanser innen digitale prosjekter og produktutvikling. I Medievikar jobber hun med rekrutteringsoppdrag innen områder som markedsføring, nye medier og teknologi. Internt jobber hun også med markedsføring av Medievikar i ulike kanaler.
ADMINISTRASJONSANSVARLIG

KJERSTI AUSTDAL

+47 464 30 334
kjersti@medievikar.no

Utdannet innen informatikk og systemarbeid. Har lang erfaring innenfor HR, rekruttering, lederutvikling og rutiner i konsulent- og it-bransjen. Hun har tidligere jobbet som HR-sjef og koordinator. Hun er ansvarlig for  kontoradministrative oppgaver og håndterer ansettelses- og oppdragsavtaler, timeregistrering, lønn og fakturering.

ØNSKER DU Å KOMME I KONTAKT MED OSS?

Kontakt oss på mail, eller ringe oss på: +47 917 84 879