Behov for en vikar?

Medievikar gjør det enkelt å leie en medarbeider til et vikariat, engasjement,
prosjekt eller andre midlertidige stillinger, til roller innen markedsføring, kommunikasjon og design.

Behov for en vikar?

Medievikar gjør det enkelt å leie en medarbeider til et vikariat, engasjement, prosjekt eller andre midlertidige stillinger, til roller innen markedsføring, kommunikasjon og design.

Vi har faglig spisskompetanse og et stort nettverk av kvalifiserte kandidater

Medievikar er et Oslobasert bemannings- og rekrutteringsbyrå med over 15 års erfaring. I Medievikar har vi spesialisert oss på å finne flinke folk til stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design. Med lang erfaring, et bredt kontaktnett i bransjen og effektive rekrutteringsverktøy, kommer vi raskt i gang med nye oppdrag og gjør prosessen enkel og oversiktlig for deg som kunde. Vi har et stort nettverk av kandidater som har bred og allsidig erfaring innen fagområdene vi dekker. Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon

Stillingstyper vi ofte jobber med

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Digital markedsfører

Markedsansvarlig

Innholdsmarkedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Digital markedsfører

Markedsansvarlig

Innholdsmarkedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Vår prosess

1. Du forteller oss hvem du ser etter

Hvilken kompetanse ser du etter? Dersom du er usikker på dette, kan våre rekrutterere hjelpe deg med en behovsanalyse. Alle våre rekrutterere har selv jobbet i bransjen og er derfor gode rådgivere du kan sparre med på dette.

2. Vi lyser ut stillingen og gjør kandidatsøk

Vi utarbeider en stillingsannonse som publiseres på våre nettsider, i vårt stillingsvarsel til kandidatbasen, og i sosiale medier. I tillegg vil vi søke i vårt nettverk av kandidater med erfaring innen kommunikasjon, markedsføring og lignende. Det er mulig å kjøpe utvidet annonsering i form av tilpassede markedspakker.

3. Vi intervjuer og vurderer

Medievikar tar hånd om søkerhåndtering, gjennomfører dybdeintervjuer og referansesjekker, samt vurderer kandidatenes arbeidsprøver og andre relevante søknadsdokumenter. Slik sikrer vi at du får den best kvalifiserte for jobben.

4. Vi presenterer kandidater for deg

De best egnede kandidatene sendes over til deg på e-post, sammen med en liten presentasjon og CV. Vi gjennomfører referansesjekk av kandidatene du ønsker å gå videre med.

5. Du intervjuer og velger

Dersom du ønsker å treffe en eller flere av kandidatene til et eller flere intervjuer, så gjør vi avtaler med kandidatene for deg. Skulle dere ønske å ansette eller leie inn en av kandidatene, gjør vi det enkelt og smidig for dere å inngå en avtale.

Fordelen med å leie en vikar

Når du trenger en person på fulltid over en periode kan det være hensiktsmessig å leie inn en vikar. Vikaren blir formelt ansatt i Medievikar og leies ut til bedriften. Medievikar har arbeidsgiveransvar og betaler arbeidsgiveravgift, lønn, forsikring, pensjon og feriepenger. Hvis vikaren blir syk har Medievikar ansvar for oppfølging mot NAV.

Vi gjør det enkelt å komme i gang

Ved innleie av vikar tar vi oss av annonsering, utvalg og intervjuer – med fokus på ditt behov og krav. Vi presenterer de beste og mest egnede kandidatene for deg, og du velger den kandidaten som du syns fyller bedriftens behov best og som du ønsker å leie. Bedriften har tilgang til alle kontrakter og timelister i vår webportal, og har underveis i leieforholdet full oversikt over vikarens timeforbruk, kontraktens lengde og så videre.

Oslobasert vikarbyrå

Medievikar holder til i Møllergata i Oslo sentrum, ikke langt fra Youngstorget og populære Torggata. Vår sentrale plassering gjør det enkelt og praktisk for kandidater å finne oss når de skal på intervju. Vi dekker primært vikaroppdrag i Oslo- og østlandsområdet.

Trygt og profesjonelt

Våre IT-systemer sørger for at alle personal- og kundeopplysninger er forskriftsmessig oppbevart. All nødvendig dokumentasjon rundt leieforholdet blir samlet i oppdragsavtalen som signeres av kunden og kandidaten når leieforholdet starter.

Sertifiseringer og medlemskap

Vi har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, og er oppdatert på gjeldende lover og regler. Våre rekrutterere er sertifiserte i DNV GL (Det Norske Veritas), som sikrer en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat.

Medievikar kan dokumentere sin ryddighet og seriøsitet som bemanningsbyrå og som arbeidsgiver gjennom sertifisering som såkalt RA-bedrift (Revidert Arbeidsgiver). RA-bedrift er en sertifiseringsordning og et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter, og et krav for å kunne være medlem i NHO Service (Bemanningsbransjen).

Vi holder oss oppdatert på utviklingen innen fag og bransjer gjennom medlemskap i relevante foreninger og bransjefora.

Ta kontakt med oss:

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Daglig leder / rekrutterer

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Her kan du se hvilke oppdrag vi jobber med akkurat nå:

Ledige stillinger