Behov for en vikar?

Medievikar gjør det enkelt å leie en medarbeider til et vikariat, engasjement,
prosjekt eller andre midlertidige stillinger.

Behov for en vikar?

Medievikar gjør det enkelt å leie en medarbeider til et vikariat, engasjement, prosjekt eller andre midlertidige stillinger.

Vi har faglig spisskompetanse og et stort nettverk av kvalifiserte kandidater

Medievikar er et Oslobasert vikarbyrå med over 15 års erfaring. I Medievikar har vi spesialisert oss på å finne flinke folk til stillinger innen media, kommunikasjon og reklame. Våre rekrutterere besitter høy fagkompetanse innenfor disse områdene, og har derfor et godt grunnlag for å forstå våre kunders kompetansebehov, og å kunne avdekke hvilken kompetanse søkere og kandidater besitter. Vi har et stort nettverk av kandidater som har bred og allsidig erfaring innen fagområdene vi dekker. Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon

Stillingstyper vi ofte jobber med

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Digital markedsfører

Markedsansvarlig

Innholdsmarkedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Digital markedsfører

Markedsansvarlig

Innholdsmarkedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Slik fungerer det

1. Fortell oss hvem du ser etter
Hvilken kompetanse ser du etter? Skal personen jobbe med grafisk design, innholdsproduksjon, markedsføring, prosjektledelse, eller noe annet? Er stillingen et vikariat eller en fast ansettelse? Du kan sende oss beskrivelsen på epost i første omgang, før vi eventuelt tar en nærmere prat om stillingen i et møte eller over telefon.
2. Vi sender deg kandidater med CV
Vi matcher dine ønsker og krav til kvalifikasjoner opp mot vår database av kandidater. Dersom ønskelig kan vi også utlyse stillingen i relevante kanaler. Aktuelle kandidater sendes over til deg fortløpende på e-post, sammen med en liten presentasjon og CV.
Alle kandidater er på forhånd intervjuet av Medievikar. Referansesjekk gjennomføres også av Medievikar.

3. Du intervjuer så mange du vil
Dersom du ønsker å treffe en eller flere av kandidatene til et intervju, så gjør vi avtaler med kandidatene for deg. Skulle dere ønske å ansette eller leie inn en av kandidatene, gjør vi det enkelt og smidig for dere å inngå en avtale. Deres nye medarbeider kan være på plass allerede neste dag!

Fordelen med å leie en vikar

Når du trenger en person på fulltid over en periode kan det være hensiktsmessig å leie inn en vikar. Vikaren blir formelt ansatt i Medievikar og leies ut til bedriften. Medievikar har arbeidsgiveransvar og betaler arbeidsgiveravgift, lønn, forsikring, pensjon og feriepenger. Hvis vikaren blir syk har Medievikar ansvar for oppfølging mot NAV.

Vi gjør det enkelt å komme i gang

Ved innleie av vikar tar vi oss av annonsering, utvalg og intervjuer – med fokus på ditt behov og krav. Vi presenterer de beste og mest egnede kandidatene for deg, og du velger den kandidaten som du syns fyller bedriftens behov best og som du ønsker å leie. Bedriften har tilgang til alle kontrakter og timelister i vår webportal, og har underveis i leieforholdet full oversikt over vikarens timeforbruk, kontraktens lengde og så videre.

Oslobasert vikarbyrå

Medievikar holder til i Møllergata i Oslo sentrum, ikke langt fra Youngstorget og populære Torggata. Vår sentrale plassering gjør det enkelt og praktisk for kandidater å finne oss når de skal på intervju. Vi dekker primært vikaroppdrag i Oslo- og østlandsområdet.

Trygt og profesjonelt

Våre IT-systemer sørger for at alle personal- og kundeopplysninger er forskriftsmessig oppbevart. All nødvendig dokumentasjon rundt leieforholdet blir samlet i oppdragsavtalen som signeres av kunden og kandidaten når leieforholdet starter.

Sertifiseringer og medlemskap

Vi har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, og er oppdatert på gjeldende lover og regler. Våre rekrutterere er sertifiserte i DNV GL (Det Norske Veritas), som sikrer en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat.

Medievikar kan dokumentere sin ryddighet og seriøsitet som bemanningsbyrå og som arbeidsgiver gjennom sertifisering som såkalt RA-bedrift (Revidert Arbeidsgiver). RA-bedrift er en sertifiseringsordning og et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter, og et krav for å kunne være medlem i NHO Service (Bemanningsbransjen).

Vi holder oss oppdatert på utviklingen innen fag og bransjer gjennom medlemskap i relevante foreninger og bransjefora.

Rekrutteringsbistand fra Medievikar?

Send oss en henvendelse via skjemaet, så hjelper vi deg med å finne de rette kandidatene! Du kan også kontakte en av våre rekrutterere direkte, om du heller ønsker det. Se kontaktinformasjon under skjemaet.

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Rekrutteringssjef

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Renathe Lund, Medievikar
Renathe Lund
Rekrutterer

+47 976 32 112
renathe@medievikar.no

Willy Jordet, Daglig Leder Medievikar
Willy Jordet
Daglig leder / rekrutterer

+47 930 45 593
willy@medievikar.no

Her kan du se hvilke oppdrag vi jobber med akkurat nå:

Ledige stillinger