Trenger du en ny kollega?

Trenger du en ny kollega?

Vi er i kontinuerlig kontakt med flinke kandidater med spisskompetanse innen markedsføring, kommunikasjon og design – og som vi vet er på jakt etter drømmejobben nå! Her ser du et lite utvalg av kandidater vi nylig har intervjuet og som er nysgjerrig på nye jobbmuligheter – kanskje hos dere?

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om våre flinke kandidater eller om våre tjenester!

Her finner du vår kontaktinfo   
Her kan du lese mer om våre tjenester

Noen kandidater innen markedsføring/kommunikasjon

Inbound Marketing Manager (28)

Utdannet markedsfører på høyskolenivå. Følger opp resultater, med fokus på analyse av trafikk på sosiale kanaler og web/desktop samt optimalisering og konvertingssporing. Jobber også med CRM og automatisering med mål om å konverte flest mulig leads. Har tidligere jobbet med innhold og kampanjer. 

Jobbønsker: fast stilling
Programvare: Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads Manager / Meta business manager, HubSpot
Status: 2 mnd. oppsigelsestid

Superkraft!  Elsker å lære nye verktøy og systemer

Inbound marketing konsulent med ekspertise innen SEM (28)

Har jobbet flere år i byrå med fokus på betalt søk og paid social for inbound-kunder. Planlegger, utformer og konfigurerer kampanjer for betalt søk, sosiale kanaler, display og video. Lager i tillegg forslag til strategi og medieplaner for kunder. Jobber også litt med automatisering i HubSpot, med mål om å oppnå flere konverterende leads. Har tidligere jobbet med innholdsstrategi for sosiale medier, kampanjearbeid og med digital rådgivning.

Jobbønsker: Fast stilling eller et lengre engasjement
Programvare: WordPress, HubSpot,Google Ads (search, display, shopping), Google Analytics, Google Tag manager, Facebook business manager, Linkedin Campaign manager
Status: 3 måneders oppsigelsestid

Superkraft! Ekspert på betalte mediestrategier i et inbound marketing-løp

Social media specialist med ekspertise innen paid social (28)

Har både strategisk og operativ erfaring med digitale medier, og kan drive digitalt salg og løfte kommunikasjonen i flere kanaler. Jobber i dag i et byrå, med ansvar for å drifte og optimalisere SoMe-kampanjer for en rekke ulike kunder, i kanaler som Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat og Google. Har tidligere jobbet som rådgiver, innholdsprodusent og som markedskoordinator. Har flere ganger laget og holdt kurs for byråkunder innen betalt annonsering

Jobbønsker: Fast stilling eller et lengre engasjement
Programvare: Facebook business manager, Snapchat business manager, Linkedin Campaign manager, Mailchimp. Google Analytics, Google Tag manager, Google search ads
Status: 3 måneders oppsigelsestid

Superkraft! En superkreativ digital rådgiver, som med sine mange ideer og entusiasme har bidratt til å løfte mange kunders markedsføringsresultater til et veldig høyt nivå

Junior digital markedsfører (23 år)

1+ års erfaring innen innholdsproduksjon, betalt annonsering samt martech. Trives med å jobbe i krysningspunktet mellom markedsføring og teknologi, og er vant til å jobbe med Adobe-pakken, ulike digitale plattformer samt benytter HTML og CSS ved oppbygging av nettsider.

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast ansettelse.
Programvare: HubSpot, Adobe Creative Cloud, Maxo Cinema 4D, Facebook Meta Business manager, Google Ads, Google Analytics, Wix, WordPress
Status: ledig omgående

Superkraft! En allrounder

Junior performance-markedsfører (25)

1+ års erfaring med performance marketing, innen Google Ads, Facebook Ads, Snapchat Ads og noe Youtube Ads. Fokus på analyse av kampanjedata, testing, budsjettering, rapportering og strategi. Har også noe erfaring med PR, events, kampanjearbeid, innholdsproduksjon og marketing automation.

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast ansettelse.
Programvare: Google Ads, Facebook Ads manager, SA360, Snapchat Ads manager, Excel, Stata, R, QlickSense.
Status: 2 ukers oppsigelsestid

Superkraft! En god analytiker!

Digital markedsfører med erfaring fra netthandel (30)

Har jobbet i flere år som digital markedsfører innen netthandel, med oppgaver som publisering, SEO, GDPR, fotografering, bildebehandling, korrekturlesing, nyhetsbrev, kampanjer og drift av kontoer i sosiale medier. Opprinnelig utdannet fotograf.

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast ansettelse.
Programvare: WordPress, Facebook Business Manager, YouTube, Google Ads, Premiere Pro, Final Cut
Status: Ledig omgående

Superkraft! Ved siden av å være en kreativ og skapende digital markedsfører, har kandidaten også gode administrative evner og erfaring med behandling av kontrakter, avtaleverk og GDPR-regelverk

Kommunikasjonsrådgiver med organisasjonserfaring (28)

Jobber i dag som kommunikasjonsrådgiver med fokus på formidling av naturvitenskapelige temaer. Har hovedansvar for publisering på LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter og YouTube. Planlegger innlegg, skriver tekster til SoMe, lager korte videosnutter, fotograferer og skriver populærvitenskapelige tekster. Har også jobbet som prosjektleder for magasiner. Har også tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver for en miljøvernorganisasjon, hvor hun fikk erfaring med PR- og kampanjearbeid, utvikling av kommunikasjonsplaner og innslag for tv, radio og sceneopptredener.  

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast stilling.
Programvare: WordPress, LinkedIn-administrering, Facebook-administrering og annonsering, Adobe Photoshop og InDesign
Status: 14 dagers oppsigelsestid

Superkraft! Strategisk kommunikasjon og omdømmebygging

Noen kandidater innen design/kreativt

Grafisk designer (36 år)

Utdannet innen grafisk design og illustrasjon på høyskolenivå. Bachelor i regiassistanse. Har erfaring fra underholdning, film, eventer, industri og logistikk. Har erfaring som grafisk designer som profilansvarlig for norsk interesseorganisasjon. Har jobbet med å lage reklamemateriell for alle flater, også storformat som folier og bannere. Har erfaring med å lage mockups i Photoshop.

Jobbønsker: Er åpen både for engasjement og fast ansettelse.
Programvare: Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, Audition og Dimension. Excel, Word og Powerpoint
Status: Kan begynne umiddelbart

Superkraft! Har en forkjærlighet for arkitektur.

Designer (28 år)

Utdannet grafisk design- og UX designer på høyskolenivå.  Har erfaring fra underholdning, film, eventer, industri og logistikk. Har erfaring som grafisk designer som profilansvarlig for norsk interesseorganisasjon. Har jobbet med å lage reklamemateriell for alle flater, også storformat som folier og bannere. Har erfaring med å lage mockups i Photoshop.

Jobbønsker: Fast stilling
Programvare: Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro, UED, Lightroom, HTML, Figma
Status: 3. mnd. 

Superkraft! Er effektiv, strukturert og brenner for gode brukeropplevelser

Grafisk designer (27 år)

Studert grafisk design i to år. Har fem års erfaring som grafisk designer i inhousemiljøer og i mediehus. Har jobbet med grafisk design av skilt og dekor og har utformet trykksaker, profileringsmateriell, nettannonser og materiell til digitale flater. Har også som grafisk designer bidratt i arbeid med å utvikle apper og nye nettsider. I tillegg har kandidaten også jobbet som layouter i magasiner. Har også erfaring med å lage grafisk materiell til messer og stands.

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast stilling.
Programvare: Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere Pro, XD, After Effects.
Status: Kan begynne umiddelbart

Superkraft! God på infografikk og å utvikle logoer.

Ønsker du å vite mer om en kandidat?

Ta kontakt med oss, så sender vi deg en utfyllende kandidatpresentasjon.

Har du behov for annen kompetanse?

Fortell oss hva du trenger, så finner vi den rette personen!

Ta kontakt med oss:

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Daglig leder / rekrutterer

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Medievikar har funnet medarbeidere til

Go to Top