Kandidater fra
Medievikar

Kandidater fra Medievikar

Eksempler på ledige kandidater hos Medievikar

Hei – og takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra Medievikar. Vi er hele tiden på jakt etter flinke folk til å fylle ulike roller hos våre kunder og oppdragsgivere. Dette betyr at vi til en hver tid har en stor base med kandidater som vi vet er på jobbjakt akkurat nå. Her ser du eksempler på kandidater som vi nylig har intervjuet og som er nysgjerrig på nye jobbmuligheter innen media, kommunikasjon og reklame. Alle disse ønsker å jobbe i Osloområdet.

Det er viktig for oss å understreke at alle kandidatene i denne oversikten er anonymisert. Videre presentasjon av kandidater vil kun skje etter kandidatens eget samtykke. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om en eller flere kandidater! Kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Kommunikasjon & marked

Community Manager (31)

Har erfaring som Community Manager i reklamebyrå og er drillet i å svare på spørsmål og henvendelser fra sluttbruker i sosiale medier. Har utviklet og publisert innhold til nettsider og sosiale medier. Har erfaring med å analysere innsikttall og justere aktivitet basert på rapporter. Har jobbet med merkevarebygging og kampanjer og har støttet opp under performance, posteplanlegging og A/B-testing. Har en bachelor i Markedskommunikasjon.

Jobbønsker: Fast ansettelse eller lengre engasjementer.
Programvare: Nyhetsbrev-verktøy, Facebook Ads manager, Google Analytics, Google Adwords, noe Photoshop.
Status: Er arbeidsledig i forbindelse med nedbemanning, kan begynne raskt.

Kommunikasjonsansvarlig (33)

To års erfaring som kommunikasjonsansvarlig, med ansvar for utvikling og gjennomføring av kommunikasjonsstrategi, som blant annet innholdsproduksjon, sosiale medier, PR-arbeid og arrangementer. Erfaring med innsalg av saker til media. Har to mastergrader innenfor språk og journalistikk. 

Jobbønsker: Fast ansettelse eller lengre engasjementer.
Programvare: Mailchimp, LinkedIn, Facebook (organisk), SEO-verktøy, Google Analytics, Chatbots.
Status: Er arbeidsledig i forbindelse med nedbemanning, kan begynne raskt.

Kommunikasjonsmedarbeider med HR-erfaring (28)

Bachelorgrad i kommunikasjon. Flere års erfaring som kommunikasjonsmedarbeider, med oppgaver som publisering på nett, intranett og i sosiale medier, innholdsproduksjon, videoproduksjon og arbeid med årsrapporter. Også erfaring fra HR-arbeid, som beredskapsplanlegging, HMSK, events og koordinering av rekrutteringsprosesser.

Jobbønsker: Fast ansettelse eller lengre engasjementer.
Programvare: Atlassian Confluence, EpiServer, EasyCruit, WordPress, HTML, Google for Work, Premiere Pro, Photoshop.
Status: Midlertidig ansatt, 2 måneders oppsigelsestid.

Markedssjef (52)

Har lang erfaring innen kommunikasjon med utarbeidelse og gjennomføring av kommunikasjonsstrategi, kundedialog og CRM i alle kanaler, blant annet utvikling av nettbutikk og kundeklubb, og har utviklet og bygget opp et inhouse marketingbyrå. Har mye retailerfaring. Er forretningsorientert med miljø- og samfunnsfokus. 

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast ansettelse.
Programvare: Officepakken, ulike CRM-systemer.
Status: Kan begynne umiddelbart.

Webredaktør og rådgiver (28)

Har utdannelse innen PR og strategi. Har jobbet med innholdsproduksjon til web og sosiale medier, søkemotoroptimalisering av tekst og innhold, medlemskommunikasjon og prosjektarbeid. Har jobbet mye med å administrere hjemmesider. Har også erfaring med innsalg til media.

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast ansettelse.
Programvare: Episerver, Google Analytics, MS Office.
Status: Tilgjengelig for rask oppstart.

Senior markedsfører med journalistbakgrunn (35)

Har bred erfaring innen markedsføring, både operativt og strategisk. Har jobbet som markedskonsulent og de siste årene som markedssjef. Har bakgrunn som journalist og ønsker nå å gå i en mer kommunikasjonsfaglig retning.

Jobbønsker: Fast ansettelse eller lengre engasjementer.
Programvare: Google ads/analytics, WordPress, HubSpot, Photoshop, InDesign, annonsering på Facebook, LinkedIn og Instagram, Mailchimp, Apsis, Escenic.
Status: Tilgjengelig for rask oppstart.

Grafiske designere / Andre kreatører

Kreatør (25)

Utdannet AD fra Westerdals og har medier og kommunikasjon fra videregående. Har vært ansatt og har hatt praksis som kreatør i reklamebyråer. Har hatt ansvaret for markedsføring av høy kvalitet i alle kanaler, fra å lage ideer til å presentere disse på en engasjerende og tydelig måte. God formsans og gode skriveegenskaper.

Jobbønsker: Er primært på søken etter fast stilling, men er åpen for engasjementer mens hun venter på drømmejobben.
Programvare: Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Officepakken og Keynote
Status: Er ledig pga nedbemanning, og kan starte i ny jobb umiddelbart.

Prosjektleder med reklamebyråerfaring (41)

Master i design og kommunikasjon. Har jobbet som prosjektleder i reklamebyråer i mange år og har også i en periode hatt avdelingslederansvar. Har jobbet tett med markedsavdelingen hos norske kunder til store prosjekter for internasjonale kunder. Flere års erfaring innen kampanjekonsepter, profilkommunikasjon, merkevare, nettsider, kjedekonsepter og lojalitetsprogram.

Jobbønsker: Ønsker primært fast ansettelse.
Programvare: Officepakken, ulike prosjektstyringsverktøy, Facebook creative suite.
Status: Er permittert fra fast stilling, kan begynne i engasjement umiddelbart.

Prosjektleder grafisk kommunikasjon og profilering (31)

Utdanning blant annet innenfor reklame, merkevarebygging og grafisk design. Har de siste årene jobbet med salg og prosjektledelse innen grafisk kommunikasjon og rådgivning. Ønsker å utvikle seg mer mot markedsføring og kommunikasjon, som for eksempel i en stilling som markedskoordinator. 

Jobbønsker: Ønsker primært fast ansettelse.
Programvare: Microsoft office, Photoshop, Illustrator, Indesign, ERP-, prosjekt- og CRM-systemer.
Status: Er permittert fra fast stilling og kan begynne raskt.

Grafisk designer (26)

Master i design/interaksjonsdesign, Bachelor i mediedesign og fagbrev som mediegrafiker. Har erfaring som grafisk designer i inhouseavdeling i en landsdekkende butikkjede. Har hatt varierte oppgaver som produksjon av markedsmateriell, enkle animasjoner og digitalt materiell, og har bidratt til videreutvikling av den visuelle profilen. Er opptatt av design, brukervennlighet og kommunikasjon. Har kunnskaper innen typografi, markedsføring, trykk- og interaksjonsdesign.

Jobbønsker: Er åpen for både engasjement og fast stilling.
Programvare: Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, Sketchup, HTML & CSS, Adobe Animate.
Status: Kan begynne umiddelbart.

Prosjektleder og brand manager (27)

Har master i markedsføringsledelse. Har de siste årene jobbet som markedskoordinator og brand manager hos en global annonsør, med ansvar for det nordiske markedet. Leder prosjekter, utarbeider brand plan, aktivitetsplan, styrer kontoer i sosiale medier og koordinerer mellom ulike ledd/aktører, som regel internasjonalt. Prosjektene har som regel vært i forbindelse med produktlanseringer og relanseringer. Leder prosjekter fra A-Å. Utarbeider strategi, markedsplan, utvikling av nye etiketter, har kontakt mot fabrikker, leverandører, følger opp budsjett og markedsfører de nye produktene.

Jobbønsker: Er åpen for engasjement, men ønsker seg fast ansettelse på sikt.
Ferdigheter: Markedsføring, merkevarebygging, markedsføringsstrategi, prosjektledelse, sosiale medier, produktutvikling, engelsk som arbeidsspråk.
Status: Tilgjengelig raskt.

Ønsker du å vite mer om en kandidat?

Ta kontakt med oss, så sender vi deg en utfyllende kandidatpresentasjon.

Har du behov for annen kompetanse?

Fortell oss hva du trenger, så finner vi den rette personen!

Ta kontakt med oss:

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Daglig leder / rekrutterer

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Her kan du se hvilke oppdrag vi jobber med akkurat nå:

Ledige stillinger