fbpx

Vi søker AD med interesse for digital markedsføring til et stort og spennende markedsføringsbyrå. Stillingen er 100% fast.

Obs! Denne stillingen er nå besatt

Lyst til å jobbe med utvikling av konsepter, ideer og visuell utforming i et stort og spennende markedsføringsbyrå midt i Oslo? Har du erfaring som AD/kreativ leder, eller har du kanskje jobbet med CRM eller 1:1-markedsføring i byrå tidligere? Da ser vi etter deg!  – Dette er en fast ansettelse i en heltidsstilling.

Hos byrået står elementer som strategi, konseptutvikling, analyse, innsikt, segmentering, målgrupper, testing og forbedring sentralt. Byrået hjelper sine kunder med å lage helhetlige og langsiktige planer som bidrar til å bygge lojalitet hos de ulike målgruppene. Her tas alle kanaler i bruk, med fokus på å treffe målgruppene der de er, både fysisk og digitalt. Kanskje kunder i en eldre kundegruppe treffes best med en tradisjonell DM i posten, mens de yngste kundene knapt vet hva dette er. Ved å jobbe med denne typen segmentering og tilpasset kundekommunikasjon, er det også et stort behov for å stadig utvikle nye og bedre konsepter som treffer riktig person, på rett sted.

Her kommer du inn i bildet. Du elsker å drive med denne typen konseptutvikling, der du kan tegne opp alle de ulike kundereisene og visualisere dem på en måte som gjør det hele oversiktlig og lett for andre å forstå og bli inspirert. Derfor er det viktig at du har forståelse for de ulike stegene i en kundereise, hvilke touchpoints den består av, og at du kan bruke dette til å tegne opp og visualisere kundereisen som helhet. I arbeidet med å utforme de ulike kundereisene, er du bevisst på viktigheten av å kunne formidle og nå mottaker med riktig budskap.

Det vil som regel være snakk om digitale kundereiser, som på en nettside, i en e-post eller i sosiale medier. I tillegg til å designe og utvikle den visuelle utformingen, skal dine skisser danne et utgangspunkt for videre arbeid og mangfoldiggjøring. I byrået har de mange dyktige grafisk designere som kan sette ideer ut i live, og de ønsker segen AD på laget som kan inspirere på det visuelle.

En del av jobben vil også bestå av deltagelse i kundemøter, der din rolle vil være å presentere en ide eller et konsept ovenfor kunden

 • Tidligere arbeidserfaring som AD eller lignende
 • Erfaring fra reklamebyrå er et ønske
 • Kunnskap og interesse for CRM og 1:1 markedsføring vil være et stort pluss
 • Et svært godt visuelt blikk – for deg er det viktig at en markedsaktivitet, i tillegg til å gi ønsket effekt, også ser bra ut!
 • Kunnskap om digitale kanaler, målgruppeforståelse og noe erfaring fra arbeid med kundereiser
 • Evne til å pitche og selge inn gode ideer og konsepter i kundemøter. Kanskje har du jobbet selvstendig med eget firma eller som frilanser og har opparbeidet deg erfaring fra disse situasjonene på den måten?
 • Sterk lagånd. Du trives med å jobbe i team og synes at kunnskapsdeling er viktig på en arbeidsplass
 • Du er en allsidig type som liker å veksle mellom ulike type oppgaver i din jobbhverdag
 • Fokus på faglig utvikling i hverdagen. Her får du jobbe i et sterkt fagmiljø, der alle lærer av hverandre!
 • Mange hyggelige og spennende sosiale og faglige arrangementer
 • Generøse ordninger knyttet til ferie, fridager, forsikring, kompetansebygging, pensjon, utstyr osv.
LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Etter avtale

Vikariat / Fast stilling

Fast stilling i 100%

Se også:

Se flere ledige stillinger