fbpx

Send en åpen søknad

og få nye jobbmuligheter

med Medievikar

Hos Medievikar kan du søke jobb, selv om du ikke finner
en stilling som matcher det du ser etter akkurat nå! 

Send en åpen søknad og få nye jobbmuligheter med Medievikar

Hos Medievikar kan du søke jobb, selv om du ikke finner en stilling som matcher det du ser etter akkurat nå!

Åpen søknad – Slik fungerer det

Ved å sende oss en åpen søknad basert på ditt fagfelt, får du presentert deg selv som kandidat med tanke på fremtidige muligheter som måtte dukke opp innenfor ditt fagområde. Smart, ikke sant? Lenger ned på siden kan du se hvilke åpne søknader vi tar imot for øyeblikket.

Les også: Marianne Emilsen sendte åpen søknad til Medievikar – fikk drømmejobben som markedsansvarlig i teknologiselskapet Triple-S

Slik søker du

I stillingsannonsene for de åpne søknadene finner du en beskrivelse av hvilken kompetanse vi ser etter innenfor det enkelte fagområdet og tips til hva du kan skrive i din søknad. Du behøver ikke skrive en lang søknadstekst, den bør være kort og konkret.

Etter at din søknad og CV er registrert hos oss vil din profil fortløpende vurderes opp i mot eksisterende og nye stillinger som vi jobber med. Det gjennomføres altså ikke en «vanlig» søkerprosess i forbindelse med disse utlysningene. men du vil høre fra oss dersom det skulle dukke opp en stilling som vi mener kan være aktuell for deg. Neste jobbmulighet for deg hos Medievikar kan være rett rundt hjørnet!

Tips til utfylling av din profil

En fyldig profil øker sannsynligheten for at du kommer høyt opp i listen når vi søker etter spesifikke kvalifikasjoner. Selv etter at du har sendt inn en søknad til oss, kan du fortsatt legge inn mer info på din CV. Disse feltene bør du fylle ut:

  • En kort beskrivelse av deg selv øverst på profilen. Prøv å få frem hva som er din spisskompetanse, i korte trekk.
  • Om du er åpen for vikariater, faste stillinger eller begge deler.
  • Forventet lønnsnivå.
  • Ferdigheter (programmer, verktøy, metodikk, etc).
  • Hvor raskt du er tilgjengelig for ny jobb (stillingene vi jobber med ønskes ofte besatt raskt, så dersom du kan begynne i løpet av kort tid bør du legge inn dette, det er en stor fordel!).
  • Last gjerne opp relevante filer. Vi er spesielt interessert i arbeidsprøver!

Når du først har registrert deg én gang hos oss, kan du dessuten søke på flere stillinger i vårt system med kun ett klikk. Vi anbefaler deg også å søke flere stillinger samtidig, dersom du ser andre stillinger på våre sider du tenker kan være aktuelle for deg.

Her kan du se hvilke åpne søknader vi tar imot for øyeblikket

Våre kandidater har tidligere fått jobb hos

Våre kandidater har tidligere fått jobb hos