fbpx

Har du erfaring fra skilt- og dekorbransjen?

Til kreativ forslagstegning og design av visuell kommunikasjon søkes nevenyttig og nøyaktig medarbeider. Damslet Skilt er en familiebedrift med 10 engasjerte ansatte med god faglig kompetanse på mange områder. ​Stillingen som skiltdekoratør/designer innebærer å designe og produsere skilt, bilreklame, storformatprint, vindusdekor osv. Vi ser etter deg om har gode datakunnskaper (Corel Draw, Illustrator, Photoshop mm), samt er praktisk anlagt med tanke på produksjon og dekorering.

Stillingen som skiltdekoratør/designer er en fast stilling hos Damslet Skilt, hvor Damslet Skilt har bedt Medievikar om å bistå i rekrutteringen. Derfor ber vi om at du sender din søknad til Medievikar. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Marianne i Medievikar, telefonnummer: 952 59 377.

Kort om stillingen:
Design innebærer å sette opp skisser og produksjonsfiler på skilt, vindusdekor, bilreklame og lignende.
Produksjon innebærer å skjære ut logoer og skilt og lignende i selvklebende folie, styre printere (storformat-printer for print som akrylbilder og reklamebannere, samt montere logoer, tekster og folie på skiltplater, biler, vinduer og andre flater.

Hvem vi ser etter:
Vi ser for oss at den rette har noe erfaring fra skilt- og dekorbransjen slik at du raskt kan gå inn i design-, produksjons, og monteringsarbeid. Er du lærling med fagbrev eller som snarlig vil få det vil vi gjerne høre fra deg!

Slik søker du: 
Søk ved å sende oss en kort søknad og din CV. Du trenger ikke å skrive en lang søknadstekst, men vi vil gjerne at du kort begrunner hvorfor du er den rette for denne stillingen og informerer om hvor raskt du kan tiltre. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke snarest! Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Medievikar, mail: marianne@medievikar.no.

SØK HER

Oppdragsgiver:

Damslet Skilt as er et firma som produserer skilt , dekor og reklame. Som Østfolds mest komplette skiltprodusent fremstår vi som en totalleverandør innen visuell kommunikasjon. Vi feirer i år 40 år og har solid økonomi og kundeportefølje. Vi holder til på Årumkrysset handelspark rett ved E6 mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Mer informasjon om oss finner du på vår nettside.

Søknadsfrist

Søk snarest, stillingen er aktiv.

Foretrukket oppstart

Snarest.

Omfang

Fast/fulltid

Se også:

Se flere ledige stillinger