fbpx

Fortress søker digital markedsfører med SoMe-ekspertise

Obs! Stillingen er nå besatt

Fortress er et design- og reklamebyrå som jobber med å utvikle kreative konsepter og bygge helhetlig visuell kommunikasjon for sine kunder. De holder til i lyse og freshe lokaler, sentralt på Torshov i Oslo og består i dag av 17 ansatte. Dette er en gjeng dyktige fagfolk innen prosjektledelse, design, kreativt, web og tekst. Som tilskudd til teamet trenger de nå en digital markedsfører som skal bidra med strategi og løsninger for kunders tilstedeværelse i sosiale medier.

Arbeidsoppgaver

Til å begynne med vil du jobbe mest med én av byråets kunder og deres satsning på sosiale medier. Du vil hjelpe kunden med å utarbeide en strategi for sosiale medier, og informere og bistå kundens lokale avdelinger til å poste hensiktsmessig og effektivt, basert på de strategiske valgene som er gjort. Du vil være ansvarlig for å gjennomføre analyser av alle tiltak og aktiviteter som gjennomføres for kunden i sosiale medier, både lokalt og sentralt. Når du ikke jobber med akkurat denne kunden, vil du jobbe i tilsvarende prosjekter for andre kunder. Byrået ser for seg at rollen vil tilpasses deg og din profil, og at du skal kunne få bidra med dine ferdigheter på best mulig måte. Dersom du har en ekstra forkjærlighet og styrke innen områder som for eksempel innholdsproduksjon, tekst, analyse, eller annet, er mulighetene store for at du kan få muligheten til å ta med deg dette inn i rollen og utvikle deg videre.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Du har sterk interesse for digital markedsføring og har sannsynligvis en del praktisk erfaring med å administrere bedriftskontoer i sosiale medier allerede. Det vil være et stort pluss dersom du tidligere har jobbet med sosiale medier for en kjede eller importør. Utdanning innen markedsføring eller lignende er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for dette. Som person er du selvgående, strukturert og god på å holde oversikt over mange parallelle aktiviteter og oppgaver. Du er trygg på deg selv og tør å innta en synlig rolle i jobbsammenheng. Du har en sterk serviceinnstilling, både ovenfor kunder, kollegaer og andre samarbeidspartnere.

Arbeidstid / varighet

Stillingen er et engasjement, med ønsket oppstart snarest. Varighet vil avtales nærmere, men for den rette er det muligheter for et langvarig engasjement og/eller fast stilling.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Etter nærmere avtale

Vikariat / Fast stilling

Vikariat i 100%

Se også:

Se flere ledige stillinger