Vi søker digitale markedsførere med erfaring fra inboundprosjekter – åpen søknad

I Medievikar finner vi flinke folk til stillinger innen blant annet media, reklame og kommunikasjon. Akkurat nå jobber vi med flere stillinger innen digital markedsføring hos våre byråkunder. Vi ser etter deg som har sterk interesse for teknologi og datadreven markedsføring – gjerne i form av inboundmarkedsføring. Primært ser vi derfor etter deg som har erfaring fra inboundprosjekter og har jobbet en del med Hubspot tidligere. Når det er sagt, så er vi også åpne for å motta søknader fra deg som ikke kan så mye om inbound enda, men som har et sterkt ønske om å utvikle deg og bli blant de beste i bransjen på nettopp Inbound.

Ps! Det er snakk om rekruttering til både faste og midlertidige stillinger, så vi anbefaler at du sender en søknad uansett om du bare er interessert i midlertidige oppdrag eller faste stillinger (men oppgi gjerne dine preferanser i søknadsteksten!).

Arbeidsoppgaver

Ettersom vi søker etter personer til flere ulike stillinger, vil arbeidsoppgavene naturligvis variere litt avhengig av hvilken rolle det er snakk om. Antageligvis vil du få totalansvar for inboundprosjekter for kunder, med ansvar for å følge opp kundene fra dag til dag. Dette innebærer også å lede workshoper og rapporteringsmøter med kunden, samt koordinering med interne ressurser for å få prosjektene opp på bena og sørge for at de driftes på en god måte videre. Du vil kontinuerlig gjennomføre analyser av alle tiltak og aktiviteter som gjennomføres i de ulike prosjektene. Det kan også være aktuelt at du tar initiativ til og gjennomfører frokostseminarer, webinarer og lignende.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Det er ønskelig at du har god kjennskap til Inbound-metodikken og at du har jobbet en stund med Hubspot. Du kjenner godt til hvilke muligheter som ligger i dette verktøyet – og i inboundmetodikken forøvrig.

Vi tror at digital markedsføring i en eller annen form er en stor del av jobben din i dag. Du er glad i statistikk og analyse, og har lyst til å utvikle deg og lære mer innenfor digital markedsføring.

Du er vant til å jobbe i team og har erfaring med å få ulike ressurser til å jobbe sammen, gjerne som prosjektleder. Du har evne til å motivere og engasjere de du jobber med og er dyktig til å kommunisere med mennesker.

Du er strukturert og har erfaring med å håndtere flere prosjekter parallelt.

Som person er du er omgjengelig og du fremstår trygg og tillitvekkende i møte med de fleste type mennesker.

Det vil også være veldig fint om du har erfaring med å arrangere og holde innlegg i workshops, frokostseminarer, webinarer eller lignende.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Etter nærmere avtale

Vikariat / Fast stilling

Både faste stillinger og vikariater

Go to Top