fbpx

NITO søker e-postmarkedsfører til sin markedsavdeling

*Obs! Stillingen er nå besatt

Har du lyst til å jobbe med e-postmarkedsføring i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer? Til et engasjement søker vi nå e-postmarkedsfører til NITOs markedsavdeling.

Oppdragsgiver: NITO
Stillingstittel: E-postmarkedsfører
Type stilling: Engasjement, 100%, mandag-fredag
Teamet du vil jobbe i: Markedsavdelingen
Arbeidssted: Støperigata 1, Oslo
Oppstart/varighet: Fra 1.oktober (eller tidligere) til mars 2020

Arbeidsoppgaver

Som e-postmarkedsfører i NITOs markedsavdeling vil du få ansvaret for utforming og utsendelse av e-poster som sendes ut for å markedsføre de mange ulike eventene og kursene som NITO tilbyr sine medlemmer. Du vil jobbe i nyhetsbrevverktøyet Apsis, som er ganske likt Mailchimp og andre «drag and drop»-nyhetsbrevverktøy.

Du vil være en del av markedsavdelingen ved kontoret i Oslo, men også samarbeide tett med kollegaer ved de ulike lokalkontorene rundt om i landet. Lokalkontorene er ansvarlige for gjennomføringen av kursene og arrangementene som skal markedsføres, så du vil fortløpende være i kontakt med disse slik at du kan holde kursoversikten i de ulike e-postene oppdatert fra uke til uke. Du vil med andre ord bli godt kjent med lokalkontorene og alle medlemsmulighetene som NITO tilbyr.

En viktig del av oppgaven er å gjøre e-postene mest mulig relevant for målgruppen, slik at leserne blir interessert og går videre til påmelding. Innholdet må også segmenteres gjennom komplisert filtrering i Apsis, så det er viktig at du har god konsentrasjon og evnen til å tenke logisk slik at rett budskap når den rette målgruppen. Det vil være positivt om du har interesse for å måle og analysere åpning, klikk og konvertering, slik at du kan bruke resultatene i det videre arbeidet for å forbedre utsendelsene.

Nødvendig opplæring vil bli gitt og det finnes også guider og dokumentasjon på prosessen som du kan benytte deg av i oppstartsfasen.

LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Snarest

By |28. august, 2018|Ledige stillinger|