Vi søker 4 effektive grafiske designere til sommervikariater i reklamebyrå

Schjærven Reklamebyrå er et av de største reklamebyråene i Norge og holder til i lyse, flotte lokaler sentralt i Oslo. De leverer integrerte kommunikasjonsløsninger i alle flater og jobber kontinuerlig med å videreutvikle byråets tjenestemeny og samtidig levere effektive løsninger. De søker nå etter flinke folk til vikariater i sommer, fra uke 22-32 eller uke 27-32. Arbeidstid er mandag til fredag, og stillingene er 100%.

Arbeidsoppgaver

Dine oppgaver vil hovedsakelig være videreutvikling, utarbeidelse og ferdigstilling av reklametrykksaker som reklameaviser, annonser, butikkmateriell etc. For Schjærven er det viktig at du kan jobbe og produsere raskt og effektivt og at du er kjent med å jobbe etter designguidelines. Du må derfor være en skikkelig kløpper i Indesign, som trives med å jobbe hovedsakelig med ren produksjon.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du har spisskompetanse i InDesign og har også noe erfaring med Photoshop og Illustrator
  • Du har grafisk utdannelse og/eller minst 2 års erfaring fra byrå eller lignende
  • Du har god estetisk sans
  • Det vil være en stor fordel om du har jobbet med lignende oppgaver tidligere

Personlige egenskaper

  • Du jobber raskt, effektivt og nøyaktig
  • Du trives med et høyt tempo
  • Du tar selvstendig initiativ og er selvgående
  • Du yter god service, er imøtekommende og positiv

Arbeidstid / varighet

Oppdragsgiver ser etter deg som kan jobbe fra uke 22 til 32 eller fra uke 27 til 32. Skulle du ha planer som gjør at du ikke kan jobbe noen få dager i perioden, vil det være ok, men du kan ikke ha lengre ferieplaner i perioden. Vi ber deg derfor om å oppgi hvorvidt du er tilgjengelig i denne perioden i søknaden din, og om du eventuelt har noen planer som gjør at det er enkelte dager du ikke kan jobbe. Det kan også oppstå behov for arbeid etter uke 32. Det er derfor fint om du nevner om du kan være interessert i dette i søknaden.
Arbeidstid er mandag til fredag, og stillingene er 100%.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart / Varighet

Fra uke 22 til 32 eller fra uke 27 til 32.

Vikariat / Fast stilling

Stillingen er et vikariat