fbpx

Kreativ innholdsprodusent, danskspråklig – Fast stilling

Elkjøp Nordic søker en kreativ danskspråklig innholdsprodusent til sitt team, Nordic Content. Sammen med teamet vil du jobbe med å skape inspirerende og informativt innhold på tvers av Elkjøp Nordic sine nordiske digitale kanaler i deres splitter nye CMS. Har du jobbet med tekstproduksjon, nettsidepublisering, SEO eller lignende, er det godt mulig denne stillingen passer deg.

Din hovedoppgave vil være å produsere tekster og redaksjonelt innhold for våre digitale kanaler på tvers av våre fire nordiske markeder (Norge, Sverige, Danmark og Finland). Du vil skrive og publisere overbevisende innhold, for eksempel veiledninger om how-to-use og how-to-choose, merkevareinnhold og mye mer som dekker trender innen vår stadig voksende detaljhandel. Din arbeidsplass vil være på Nydalen i Oslo, Norge.

Elkjøp Nordic har bedt Medievikar bistå i rekrutteringen av deres nye danskspråklige innholdsprodusent, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Medievikar. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til Maren i Medievikar, mobilnummer: 472 08 787.

Hvem ser vi etter?
Selv om vi selvfølgelig vil gi den rette kandidaten god opplæring, er vår ideelle kandidat en person med over snittet gode skriveferdigheter og en få-det-gjort-holdning. Vi håper du også er klar til å dykke dypt inn i vår nye nettplattform og bidra til å gjøre den optimalisert for våre kunder.

Noen av oppgavene vil omfatte:

 • Lage (på engelsk), lokalisere (dansk) og publisere redaksjonelt innhold
 • Kvalitetssjekk av innhold laget av andre
 • Ha en god oversikt over hvilket innhold som allerede finnes på våre sider, og hvordan dette kan brukes og lenkes til i nye innholdsdeler
 • Delta i prosjekter og kampanjer som involverer innholdsproduksjon
 • Ha et godt forhold til våre nordiske og lokale kolleger, og sørge for at deres behov blir hørt og ivaretatt


Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning på høgskole-, universitetsnivå og/eller relevant arbeidserfaring
 • Gode skriveferdigheter i engelsk og dansk
 • Høy forståelse og kompetanse i å lage innhold for kunder i digitale kanaler
 • Kunne produsere selgende-, informativt-, merkevare- og SEO-innhold
 • Strukturert, ansvarlig og vant til å jobbe med briefs og med deadlines
 • Forstår enkelt nye systemer og klar til å dykke dypt inn i vårt splitter nye CMS
 • Gode analytiske evner og øye for kvalitet
 • Gode samarbeidsevner og klar til å jobbe med mennesker fra hele Norden


Elkjøp Nordic tilbyr:

Elkjøp Nordic tilbyr en ansvarlig og uavhengig stilling med et internasjonalt nettverk. Hos oss blir du en del av et åpent og inspirerende arbeidsmiljø hvor du møter kunnskapsrike kollegaer, og en bedrift som har ressurser til å sette ambisiøse planer ut i livet. Miljøet er preget av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi driver med. Vi har en ambisiøs bærekraftsstrategi, og vi involverer alle ansatte for å skape en fremtidens detaljhandel som er bra for kundene, for oss og for planeten.

Du vil få god introduksjon og opplæring, og vi gjør vårt beste for at du skal lykkes i din nye rolle. Vi tilbyr muligheten til å vokse i et fremtidsrettet selskap med solide verdier. Vi har stort fokus på de ansatte som grunnsteinen i vår strategi, og med ambisjoner, engasjement og hardt arbeid kan du nå langt i Elkjøp – for vi elsker å tilby spennende karrieremuligheter til de som fortjener det.

Kontoret holder til i moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, eget treningsrom og en lang rekke medarbeidergoder som gunstige priser på produktene vi selger og svært gode forsikringsordninger.

Slik søker du:
Som en start ser vi frem til å motta din CV. Screening og intervjuer vil foregå fortløpende, så ikke vent for lenge med å søke. Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte Maren Kjølberg Aamot i Medievikar, e-post: maren@medievikar.no.

SØK HER

Oppdragsgiver:

Elkjøp Nordic AS er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk med 400 varehus over hele Norden. I Sverige heter de Elgiganten, i Finland Gigantti og i Danmark Elgiganten. I tillegg har de Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Søknadsfrist

Så snart som mulig, stillingen er aktiv

Oppstart

Etter avtale

Omfang

Fast stilling

Se også:

Se flere ledige stillinger