fbpx

Energiselskap søker markeds- og kommunikasjonsrådgiver

Fortum er et energiselskap som tar miljøspørsmålet på alvor og jobber kontinuerlig med miljø- og klimavennlige energiløsninger. De er et selskap i vekst og har store ambisjoner for framtiden.

Fortum ser etter deg som er en utøvende kommunikasjonsmedarbeider som vil være sentral i videreutvikling av deres kundedialog. Du har en forståelse for hvordan kunde- og markedskommunikasjon bidrar til å styrke relasjonen mellom dagens- og fremtidens kunde og dem som leverandør av energi. De ønsker å bli enda bedre til å kommunisere ut mot deres kunder og leter etter en som kan sette seg inn i kundenes behov og kanalbruk. Hovedandelen er B2B-kunder, men sluttbruker av deres produkter er mennesket som opplever varmen eller kjølingen de leverer.

Stillingen er fast, 100%. Fortum har bedt Medievikar om å bistå i rekrutteringen av deres nye medarbeider, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Medievikar. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Linn i Medievikar, telefonnummer: 977 69 607.

Arbeidsoppgaver:

 • Planlegge og gjennomføre markedskommunikasjonskampanjer og -kommunikasjonsaktiviteter mot eksisterende og nye kunder av Fortum Oslo Varme i samarbeid med salgsavdelingen.
 • Planlegge, gjennomføre, analysere og optimalisere kommunikasjon i alle kanaler, både betalt og organisk (annonser, skrive innhold, sponsede innlegg i sosiale medier++).
 • Bidra til utforming, utsendelse og videreutvikling av nyhetsbrev og andre kundedialogaktiviteter.
 • Bidra til utarbeidelse av salgsmateriell.
 • Oppdatere og videreutvikle våre nettsider.

Kvalifikasjoner og egenskaper: 

 • Minimum bachelor innen kommunikasjon, markedsføring eller relevante erfaring fra tilsvarende stillinger.
 • 3-5 års erfaring fra kommunikasjons og markedsarbeid.
 • Erfaring med planlegging, posting, annonsering, kontinuerlig analyse og forbedring i sosiale medier (Facebook Business Manager, Instagram, LinkedIn Campaign Manger)
 • God kjennskap til publiseringsløsninger for nettsider.
 • Du har gjerne interesse/erfaring med grafisk design (eksempelvis Adobe, Canva, Sketch).

Om du også er glad i å skrive, fotografere og filme vil dette være et stort pluss!

Fortum er på leting etter en do-er, med høy gjennomføringskraft som får ting gjort. Du evner å se det store bildet og holder oversikt over flere prosjekter. Du tørr å prøve ut nye ting, er analytisk, resultatorientert og ønsker å hele tiden forbedre. Fortum leter etter deg som er operativ og proaktiv. Du tar initiativ, ansvar, jobber selvstendig, er en driver i prosesser og lærer ting kjapt. Fortum leter etter deg som har gode og tydelige kommunikasjonsegenskaper, som også opptatt av å skape bedre dialog ut mot kundene,

Om arbeidsplassen og teamet:
Arbeidssted vil være fine nye lokaler på Skøyen. Du vil bli en del av salgsavdelingen, en hyggelig gjeng med 5 medarbeidere, som er klar til å ta i mot sin nye kollega! Du vil samarbeide tett med kommunikasjonsavdelingen, samt ha mulighet til sparring med kommunikasjons- og markedsavdelingen på konsern-nivå. Selskaper er opptatt av kurs og kompetanseheving, og et sterk fokus på å lære nye ting når man er på jobb. Du vil få ta del i spennende prosjekter og samhandling på tvers i selskapet. Det er også sosiale happenings og bedriftsidrettslag!

Slik søker du:
Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende i oktober. Du oppfordres derfor til å søke snarest! Send oss din CV og svar kort på følgende spørsmål:

 • Hvordan kan din erfaring og kompetanse løse oppgaver knyttet til stillingen?
 • Hva er din motivasjon for å jobbe som markeds- og kommunikasjonsrådgiver hos Fortum?

Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til linn@medievikar.no.

SØK HER

Fortum er et ledende energiselskap som utvikler og tilbyr kundene deres løsninger innen strøm, fornybar energiproduksjon, varme, kjøling, gjenvinning og avfallshåndtering.

Søknadsfrist

Søk snarest, stillingen er aktiv.

Foretrukket oppstart

Etter avtale.

Omfang

Fast, 100% stilling

Linn Andersen
Linn AndersenRekrutteringsrådgiver
+47 977 69 607
linn@medievikar.no

Se også:

Se flere ledige stillinger