fbpx

Horn Media Group er et digitalt mediebyrå, som hjelper sine kunder med å få mest mulig utbytte av sine markedsføringsmidler. Byrået har jobbet med markedsføring av de største bransjene i Norge siden 1996 og består av noen av de beste talentene innenfor mediebyrå-bransjen i Norge.

Lyst til å bli ekspert i Google Ads? Horn Media Group søker deg! (Fast stilling)

I Horn Media Group finner du flinke fagfolk som jobber med alt fra rådgivning, innhold, annonsering og søkemotoroptimalisering, til bygging av nettsider, landingssider, nettbutikker, grafisk design, foto og video. Sammen har de et mål om å bli den beste partneren for SMB-markedet i markedet når det kommer til digital markedsføring. Nå trenger de en flink og motivert Google Ads-ansvarlig som har lyst til å være med på denne reisen, ved å ta eierskap til Google Ads internt. Dette er en unik mulighet til å bli med på utviklingen av et spennende selskap i vekst!

Du kan lese mer om Horn Media Group på hornmedia.no

Hvem er du? 
Horn Media Group ser etter deg som har litt eller mye erfaring med Google Ads, og som har et sterkt ønske om å bli en skikkelig ekspert på området. Hos Horn Media Group vil du få rom og mulighet til å vokse og utvikle deg i denne retningen. Du behøver altså ikke være en komplett Google Ads-ekspert allerede, men du må være supermotivert for å bli det! Vi håper du kan fortelle oss litt om dette i søknaden din, og hvilke steg du allerede har tatt som gjør at du er en kandidat vi bør legge merke til.

✔ Gode betingelser
✔ Et trivelig og uhøytidelig miljø
✔ Nye, store kontorer på Skullerud park (rett ved t-banen)
✔ Muligheten til å være med i utviklingen av et spennende selskap i vekst!

Du vil samarbeide nært med selgerne og bistå med operative løsninger for annonsekampanjer i Google Ads, følge de opp og optimalisere underveis, samt utarbeide rapporter til selgerne. Du vil primært sitte med det operative ansvaret for kampanjene, mens selger tar seg av kundekontakten. Du vil være med på å drive selskapets utvikling på området, ved å fungere som en ressursperson for ledelsen for alt som har med Google Ads å gjøre. Du vil samarbeide tett med kollegaer innen grafisk design, programmering, webdesign og content.

  • Har ett eller flere års praktisk erfaring med Google Ads. Du har god oversikt over fagområdet i dag, men har også et sterkt ønske om å lære mer og bli enda bedre
  • Er en operativ type som liker å «nerde» deg ned i verktøyene
  • Gjerne har erfaring fra byrå (dette er ikke et absolutt krav, men vil være et stort pluss)
  • Ønsker å være med på å bygge opp Norges beste byrå for SMB-markedet!
LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarlig

Oppstart

Etter avtale

Vikariat / Fast stilling

Fast stilling

Se også:

Se flere ledige stillinger
By |2. oktober, 2020|Ledige stillinger|