fbpx

Horn Media Group har siden starten i 1996 levert ledende bransjepublikasjoner i industrier som olje & offshore, maritim, life science, forsvars industri og reiselivsbransjen i Norge og internasjonalt. Horn Digital ble etablert som avdeling i 2015 med målsetning å gjøre det enklere for bedrifter å velge en samarbeidspartner for digitale løsninger, med solid bransjekunnskap, fastprisavtaler og 100% fornøyd garanti.

Horn Media Group søker Google Ads-spesialist – Fast stilling

Har du lyst til å være med å bygge opp Norges beste byrå for SMB-markedet? Horn Media Group opplever stor etterspørsel etter sine tjenester og ønsker nå å utvide teamet med en Google Ads-spesialist som kan ta eierskap til dette som fagområde internt. Stillingen er fast.

Du vil samarbeide nært med selgerne og bistå med operative løsninger for annonsekampanjer i Google Ads, følge de opp og optimalisere underveis, samt utarbeide rapporter til selgerne. Du vil primært sitte med det operative ansvaret for kampanjene, mens selger tar seg av kundekontakten. Du vil også fungere som en ressursperson for ledelsen for alt som har med paid search å gjøre. På teamet finner du også kollegaer innen grafisk design, programmering, webdesign og content.

Horn Media Group tilbyr deg blant annet

✔ Gode betingelser
✔ Et trivelig og uhøytidelig miljø
✔ Nye, store kontorer på Skullerud park (rett ved t-banen)
✔ Muligheten til å være med i utviklingen av et spennende selskap i vekst

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Oppstart er ønsket snarest

Vikariat / Fast stilling

Fast stilling

Se også:

Se flere ledige stillinger
By |3. september, 2020|Ledige stillinger|