fbpx

EuroSign er Norges ledende aktør innen skilting og profilering. I over 25 år har EuroSign satt sine fotspor rundt omkring i Skandinavia med synlige skilt- og profileringsløsninger. Hos EuroSign finner du en unik sammensetning av dyktige medarbeidere med faglig tyngde og unik bransjekunnskap. EuroSign har en stor og attraktiv kundeportefølje, og samtidig store ambisjoner om ytterligere vekst gjennom nye kunder og spennende prosjekter. Typiske kunder i dag er synlige norske butikkjeder, kjøpesentre og kunder som Apotek 1, VitusApotek, Coop Norge, Mc Donalds, Bane Nor, Undervisningsbygg og ulike kontorbygg.

EuroSign søker grafisk designer

EuroSign opplever for tiden stor etterspørsel etter sine tjenester innen skilting og profilering. I den forbindelse ønsker de å styrke teamet med en dyktig og løsningsorientert grafisk designer til å bistå i flere pågående prosjekter, for store landsdekkende kunder som for eksempel Coop og Undervisningsbygg.

Vi ser etter deg som er en kreativ, teknisk interessert og praktisk rettet grafisk designer med interesse for kommunikasjon i uterom/interiør og typografi. Du evner å tenke utenfor boksen, har god estetisk sans og kan bidra med å foreslå løsninger for EuroSign sine kunder. Som medarbeider i EuroSign vil dine innspill og ytringer bli verdsatt, og din nysgjerrighet og engasjement vil bli sett på med positive øyne.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Snarest

Type stilling

Stillingen er et engasjement i 100%. Varighet avtales nærmere.

By |29. september, 2020|Ledige stillinger|