fbpx

Grafisk designer til MediaPlus

Obs! Denne stillingen er nå besatt

MediaPlus er et mediebyrå som jobber med stillingsannonsering, HR-kommunikasjon og employer branding. MediaPlus AS er 100 % eiet av MediaCom AS og sammen er vi et av Norges største mediebyrå. Vi er en del av GroupM, som er en av verdens største internasjonale mediebyrågrupperinger. Våre kunder bruker oss for å finne de beste kanalene til å finne den riktige kandidaten, og du skal utforme annonsene deres.

Arbeidsoppgaver

MediaPlus trenger en vikar, ½ dag (fra morgen til lunsj) mandag-fredag (50% stilling).
Mye av vår grafiske produksjon baserer seg på å følge kundenes visuelle profiler og retningslinjer, det er derfor en viktig egenskap å skape det beste resultatet innenfor gitte rammer. I tillegg har vi jevnlig etterspørsel etter kreative og spennende løsninger for annonse-heading/ tekst innhold/ billedbruk med fokus på employer branding-kommunikasjon. Utforming av poster/innlegg på Facebook, Instagram og LinkedIn vil også være en del av hverdagen. Vi er derfor på jakt etter deg som trives med både rutine-produksjoner og nøyaktighet, krydret med mer kreative produksjoner innimellom og med en ekstra interesse for utforming av employer branding-kommunikasjon tilpasset ulike kanaler. Kundene våre annonserer både i digitale og trykte medier.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdannet innen visuell kommunikasjon/grafisk design. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • Dreven i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator
  • Erfaring med digital produksjon (html5, video o.l)
  • Erfaring med annonseproduksjon (print/digital) er en fordel
  • Erfaring med utforming av annonser, tilpasset ulike kanaler (trykte og digitale)

Personlige egenskaper

  • Nøyaktig, strukturert og effektiv – må kunne håndtere mange oppdrag samtidig
  • Må kunne takle høyt tempo og korte frister
  • God kommunikasjonsevne også om faget ditt, du vil ha direktekontakt med kunder i forbindelse med utforming og godkjenning av oppdrag
  • Positivt innstilt, serviceminded av natur og løsningsorientert

Oppdragsgiver tilbyr

Du vil bli en del av et lite byrå, hvor alle jobber tett og på tvers av kunder. Vi holder til i flotte lokaler i Kongens gate sammen med vårt moderbyrå Mediacom og resten av GroupM. Du vil derfor samtidig være tett på et av landets største fagmiljøer innen mediekjøp.

Arbeidstid / varighet

Opptart juni 2019. Varighet avtales nærmere.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart!

Oppstart

Etter nærmere avtale

Vikariat / Fast stilling

Stillingen er et vikariat i 50%