fbpx

Vi søker produktiv grafisk designer!

På vegne av et av Norges største reklamebyråer søker vi en visuelt dyktig og effektiv grafisk designer. Det vi ser etter er en do-er, som får designet ned og ut på riktig flate, hovedsakelig til trykk, men også digitale og sosiale flater. Du er teknisk dyktig i programvare og er en nysgjerrig og utpreget problemløser på det området. Sammen med byråets kreative, rådgivere og prosjektledere er din rolle å formgi teamets ideer. Det vil være stor variasjon i oppgaver, som kan være alt fra produksjon av faste utgivelser av markedsmateriell til å ferdigstille en bannerannonse som haster. Prosjektene strekker seg på tvers av mange ulike disipliner, hvor du enten jobber alene eller i tett samarbeid med kolleger eller underleverandører. Felles for prosjektene er at du vil ha en viktig rolle i utførelsen av designet – ditt arbeid vil nå ut til store deler av Norges befolkning.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen nedenfor, så er du nok akkurat den personen vi ser etter.

Du har:

 • relevant utdannelse innen grafisk design (erfaring kan kompensere)
 • noen års arbeidserfaring som designer, gjerne fra byrå vil være en fordel
 • god erfaring med til Adobe-pakken, og du er superbruker i InDesign, Photoshop og Illustrator
 • erfaring med utforming og forvaltning av etablerte designguidelines
 • interesse og erfaring for merkevarebygging og god kommersiell forståelse
 • erfaring med digital annonsering og markedsføring i sosiale medier er et stort pluss
 • gode språkkunnskaper i norsk og engelsk

Dette vil du gjøre som grafisk designer i reklamebyrået:

 • Ivaretakelse og utarbeidelse av markedsmateriell innenfor brand-guidelines for byråets kunder
 • Utforme kreative ideer og visuelle identiteter
 • Utforme til både analoge og digitale kanaler; printannonser, kundeaviser, digitale annonser/bannere, kataloger, elementer til web og lignende
 • Bidra med ideer, innspill og kreative tanker sammen med prosjektledere og andre kreative kolleger på huset

Hvem er du?

Som person er du positiv, utadvendt og omgjengelig. Du ønsker å være med å bidra til et godt fellesskap og miljø på arbeidsplassen. Du liker gjerne nye utfordringer, du motiveres av å holde deg faglig oppdatert og setter pris på kunnskapsdeling. Hos byrået vil du få jobbe med en stor variasjon av designoppgaver, hvor du store deler av tiden sitter konsentrert og produserer, mens du andre ganger bidrar som en formsterk grafisk designer med å løfte designet til et høyere nivå.

Slik søker du:
Oppdragene er mange, og reklamebyrået har behov for din kompetanse allerede i dag! Foreløpig er stillingen et engasjement, men her er det store muligheter for forlengelse. Send oss din CV og en kortfattet søknad hvor du skriver litt om din motivasjon og ønske om å jobbe som grafisk designer, og litt om din erfaring/kompetanse fra lignende roller.

Vi ønsker også å se ditt fine arbeid, så legg med din portfolio enten som vedlegg eller link til nettportfolio, samt mulig oppstartsdato. Aktuelle kandidater blir kalt inn fortløpende, så søk allerede nå! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

For ytterlige informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder og rekrutterer i Medievikar, Marianne Thorvik på e-post: marianne@medievikar.no.

SØK HER

Oppdragsgiver:

Oppdragsgiver er et kreativt byrå som er opptatt av kultur. De lover fantastiske kollegaer bestående av sterke rådgivere, kreatører og prosjektledere – samt et produksjonsapparat få kan konkurrere med. Byrået har kontorer sentralt i Oslo

Søknadsfrist

Søk snarest, stillingen er aktiv

Foretrukket oppstart

Snarlig

Omfang

Engasjement

Se også:

Se flere ledige stillinger