fbpx

Vil du lede grafiske produksjonsprosjekter i et kreativt kommunikasjonshus?

Oppdragsgiver er et komplett kommunikasjonshus, som jobber med reklame, design, PR, sosiale medier, content, grafisk rådgivning og digitale tjenester. I byrået jobber de tverrfaglig for å skreddersy løsninger etter kundens behov, med alle tjenester samlet under ett tak. Byrået er norskeid, men er også en del av flere nordiske og internasjonale reklamenettverk.

På vegne av oppdragsgiver søker vi nå etter en grafisk produksjonskonsulent til en selvstendig og ansvarsfull rolle. Det vil være mulighet for fast ansettelse for den rette.

Arbeidsoppgaver
Som grafisk produksjonskonsulent vil du jobbe selvstendig med salg og prosjektstyring av grafiske produksjoner til nye og eksisterende kunder i det norske markedet. Du vil bistå byråets kunder med å håndtere alle typer grafisk produksjon, hovedsakelig til trykk, men også til digitale flater. Du vil jobbe med varierte produkter som feks brosjyrer, plakater til messe-/eventmateriell, storformatbannere og profileringsartikler. Du vil holde i prosessen fra bestilling til ferdig levert produkt, sørge for kvalitet i alle ledd av produksjonen og sikre at tekniske krav ivaretas. I denne rollen vil du være et kontaktpunkt internt i byrået, ut mot kunder og mot eksterne samarbeidspartnere/leverandører. Vi ser for oss at du har kompetanse, nettverk og erfaring med produksjonsleverandører i bransjen og at du på den måten kan bidra med å effektivisere og avlaste både internt og ut mot kunder.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Snarest

Vikariat / Fast stilling

Mulighet for fast ansettelse for den rette

Se også:

Se flere ledige stillinger
By |17. oktober, 2019|Ledige stillinger|