fbpx

Kommunikasjonsvikariat med spennende oppgaver innen tekst, PR og publisering 

Obs! Stillingen er nå besatt

På vegne av oppdragsgiver søker vi nå en kommunikasjonsmedarbeider til et vikariat i 60%. Snarlig tiltredelse er ønsket og varighet vil være 1 måned, med mulighet for forlengelse. Oppdragsgiver er en forening som organiserer rundt 700 utøvere innen sitt fagfelt. Foreningen skal drive aktivt helsepolitisk påvirkningsarbeid, ivareta sine medlemmers yrkesfaglige interesser og arbeide for utvikling av en høy faglig standard. De skal også være en pådriver i forsvaret av innbyggernes helsepolitiske interesser og bidra til å fremme tiltak som kan bedre befolkningens helse og livskvalitet.

Nå ser de etter deg som kan bidra til foreningens kommunikasjonsarbeid og øke foreningens rekkevidde og synlighet i presse, sosiale medier og på nett. Målet er å nå ut til flere med sitt budskap og innholdet i arbeidet deres medlemmer gjør.

Innholdet i rollen

En viktig del av jobben vil være innsalg til ulike medier. Dette i forbindelse med en større rapport som foreningen lanserer i sommer. En annen del av jobben vil være vedlikehold av kontoer på facebook og instagram, nyhetssaker til foreningens hjemmesider, samt arbeid med å innføre gode kommunikasjonsrutiner.

Nyttige kvalifikasjoner og egenskaper

Du har erfaring med kommunikasjonsarbeid fra tidligere – kanskje har du jobbet som tekstforfatter, journalist, webredaktør, innholdsprodusent eller i andre roller som krever god formidlingsevne. Du har teft for gode vinklinger og kan tenke kreativt rundt formidling av «kalde fakta» og gjøre om komplisert informasjon til lettfattelige og fengende nyhetssaker som blir lagt merke til. Det vil være en stor fordel dersom du har kunnskap om helse og/eller samfunn, og gjerne et godt redaksjonelt nettverk. Erfaring fra publisering på nett er ønskelig. Som person er du selvgående, trygg og initiativrik.

Arbeidstid og varighet

Stillingen er et vikariat i 60%. Ønsket oppstart er så snart som mulig og varighet vil være 1 måned, med mulighet for forlengelse. Arbeidssted vil være ved foreningens lokaler i Oslo sentrum.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Så snart som mulig

Vikariat / Fast stilling

Vikariat i 60%

Se også:

Se flere ledige stillinger
By |5. februar, 2019|Ledige stillinger|