NGI søker språksterk og engasjert kommunikasjonsrådgiver

Obs! Denne stillingen er nå besatt

Er du glad i å skrive og har evnen til å forvandle komplisert fagstoff om til lettfattelig og nyttig innhold som folk vil lese? Nå søker vi en språksterk og engasjert kommunikasjonsrådgiver til ett års vikariat hos NGI!

Kort sammendrag

Arbeids/oppdragsgiver: NGI (Norges Geotekniske Institutt)
Type stilling: Vikariat
Varighet: 1 år
Stillingstittel: Kommunikasjonsrådgiver
Arbeidssted: Sognsveien 72, 0855 Oslo
Teamet du vil jobbe i: Kommunikasjonsavdelingen
Stikkord for rollen: Tekst, innholdsproduksjon, research, kommunikasjon, sosiale medier, publisering, videoproduksjon, foto

Om stillingen

NGI er Norges ledende geotekniske fagmiljø og et internasjonalt senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag. Deres kjerneoppgaver er å bidra til samfunnsutviklingen i Norge med forskning, rådgivning og bidrag til utdanning innen ingeniørrelaterte geofag. Som NGIs kommunikasjonsrådgiver vil du jobbe med å avdekke gode historier fra dine kollegaer på instituttet – fra seniorforskere og områdedirektører, til laboratorieteknikere, prosjektledere og feltarbeidere, i det som er et svært internasjonalt miljø. Faktisk vil du treffe kollegaer fra over 40 ulike land her!

Arbeidsoppgaver

I arbeidet med disse temaene vil det være en klar fordel om du har en viss naturvitenskapelig forståelse eller bakgrunn, men dette er ikke et krav. Det viktigste er at du er engasjert, nysgjerrig og at du vet å stille de rette spørsmålene. Artiklene du skal produsere vil basere seg på det som ofte er vitenskapelig materiale, kompleks forskning eller smale fagområder. Temaområdene kan være ting som forurensningsproblematikk, effekt av klimaendring, skredfarevurdering, infrastruktur eller bærekraft. Samfunnsnyttige og aktuelle temaer, som står sentralt i NGIs virksomhet. Utfordringen ligger i å omsette dette til gode, engasjerende historier som folk ønsker å lese. Der du som skribent klarer å trekke ut hva som egentlig er de essensielle delene av en historie og hjelper leseren med å forstå og å se det store bildet i en sak. Vinkling og utforming av innholdet vil med andre ord ha stor betydning for sluttresultatet!

Innholdet er primært rettet mot målgrupper som kunder, samarbeidspartnere og potensielle fremtidige medarbeidere, men også mot publikum og media forøvrig. Om du har litt erfaring med å ta bilder og/eller produsere kortere videosnutter, vil dette være et stort pluss. Hovedkanal for innholdet er NGIs nettside. Her kan du se noen eksempler på artikler fra NGI. Sosiale kanaler som facebook og linkedin er viktige verktøy i arbeidet med å spre og dele budskapet som man ønsker å nå ut med.

Du vil bli en del av kommunikasjonsavdelingen som i dag er 6 ansatte. Du vil samarbeide tett med kommunikasjonsjef i forbindelse med planlegging og produksjon av innholdet som skal utarbeides.

I tillegg til å fungere som vikar for deres kommunikasjonsrådgiver, er det et ønske at du skal kunne bidra litt ekstra på avdelingens satsingsområde innenfor forskningsformidling.

LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Etter avtale, men snarlig oppstart er ønsket

Vikariat / Fast stilling

Vikariat i 100%

Oppdragsgiver

logo ngi

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top