fbpx

Spennende vikariat som kommunikasjonsrådgiver

Obs! Denne stillingen er nå besatt

Oppdragsgiver er et internasjonalt selskap innen facility services, med over 2000 ansatte og hovedkontor i Asker. Til sin markedsavdeling har de nå behov for en kommunikasjonsrådgiver som kan bistå avdelingen med en rekke spennende oppgaver innen intern- og eksternkommunikasjon. Om du er på utkikk etter mer erfaring innen kommunikasjonsarbeid, så er dette en super mulighet! Her vil du få en variert hverdag, med stor mulighet til å påvirke eget arbeid.

  • Skrive innhold for nettsiden, gjerne med fokus på intern kulturbygging
  • Oppdatere sosiale medier
  • Utarbeidelse og utsendelse av nyhetsbrev
  • Lage presentasjoner
  • Deltakelse i ulike prosjekter og arrangementer
  • Medierådgivning

Du har erfaring med kommunikasjonsarbeid fra tidligere – kanskje har du jobbet som tekstforfatter, webredaktør, innholdsprodusent eller i andre roller som krever god formidlingsevne, både muntlig og skriftlig. Du har teft for gode vinklinger og kan tenke kreativt rundt formidling. Erfaring fra publisering på nett og i sosiale medier er et krav. Det vil være en stor fordel dersom du har kunnskap om SEO-arbeid fra tidligere. Som person er du selvgående, trygg og initiativrik. Du er også teamorientert og en god lagspiller.

Stillingen er et vikariat i 100%. Varighet etter avtale. Oppstart er ønsket snarest.

Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å komme i kontakt med deg snarest! Om du ønsker å bli vurdert, er det derfor ingen grunn til å vente med å sende en søknad. Du kan enkelt registrere deg som søker ved å gå til lenken under, der du kan melde din interesse (du kan skrive «Jeg er interessert i denne stillingen») og laste opp din CV og portfolio om du har det.

LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Så snart som mulig

Vikariat / Fast stilling

Vikariat i 100%

Se også:

Se flere ledige stillinger