fbpx

Kreativt team til kommunikasjonshus – AD og tekstforfatter (Kreatører)

Oppdragsgiver er et komplett kommunikasjonshus, som jobber med reklame, design, PR, sosiale medier, content, grafisk rådgivning og digitale tjenester. I byrået jobber de tverrfaglig for å skreddersy løsninger etter kundens behov, med alle tjenester samlet under ett tak. Byrået er norskeid, men er også en del av flere nordiske og internasjonale reklamenettverk.

Byrået er nå på jakt etter et kreativt team bestående av en AD og en tekstforfatter, som også er kreatører. Dere har god erfaring med å jobbe sammen og er sterke konseptuelt. Dere er klare for en ny utfordring og trigges av muligheten til å få utvikle det gode samarbeidet deres videre i et fremoverlent og kreativt kommunikasjonshus. Dere er uredde, liker å tenke tverrfaglig og kan jobbe mot alle flater.

Dette er i første omgang et engasjement med varighet på 4-6 måneder, der oppstart er ønsket snarest. Dere må derfor være tilgjengelige raskt og ha kapasitet til å jobbe 100% hos oppdragsgiver i perioden.

Om dette er dere, så ønsker vi veldig gjerne å komme i kontakt med dere snarest! Send oss gjerne noen ord om hvem dere er, hva dere har gjort sammen hittil og hva dere håper å kunne bidra med som team i dette byrået. Det er ønskelig at dere legger ved noen arbeidsprøver fra ting dere har gjort tidligere, både små og store jobber er av interesse for oss.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Snarest

Vikariat / Fast stilling

Engasjement i 100%. Varighet er tenkt fra 4-6 måneder, med mulighet for forlengelse og/eller fast ansettelse på sikt.

Se også:

Se flere ledige stillinger
By |30. oktober, 2019|Ledige stillinger|