Oktan Oslo søker ny leder for digital markedsføring – Fast stilling

Oktan Oslo er et fullservice reklamebyrå som leverer tjenester innen strategi, kreativitet, design, produksjon og mediekjøp. Byrået er også HubSpot Silver Partner og som fullservice byrå leverer de komplette innholdspakker til sine kunder, med leveranser på både innhold, strategi, performance, analyse, produksjon, print, film og animasjon. Byrået holder til i Kvadraturen i Oslo sentrum, i lyse og moderne lokaler i den flotte sjøfartsbygningen i Kongens gate. I bygget finner du blant annet en hyggelig kaffebar, felles kantine og en rekke andre selskaper som også har kontorer her, som MediaPlus, Payex og Kreftforeningen.

Arbeidsoppgaver

Oktan Oslo er nå på jakt etter deg som har lyst til å bli deres nye Leder for digital markedsføring, da personen som er i stillingen i dag har takket ja til nye utfordringer. Stillingen er 100% fast. Du vil få et særlig ansvar for å drive utviklingen av byråets satsing på Inbound marketing videre, som å finne nye forretningsmuligheter innen inbound, videreutvikle byråets prosjektprosesser og å etablere nye kontaktpunkter ut mot potensielle kunder. Du vil også fungere som rådgiver for byråets kunder, og selv lede inbound-prosjekter med ansvar for å holde workshops med kunder og koordinere mellom ressurser internt.  Oktan Oslo arrangerer både frokostseminarer, webinarer og lignende, og som Leder for digital markedsføring vil du holde innlegg i denne typen sammenhenger.

Erfaring og egenskaper

Til denne rollen ser vi etter deg som kan kalle deg en typisk lagspiller, som er vant til å jobbe i team og har erfaring med å lede team og prosjekter frem til gode resultater. Du er åpen, inkluderende og god til å legge til rette for samarbeid mellom ulike ressurser. For eksempel synes du det er viktig at de kreative og teknologiske ressursene jobber sammen, slik at man lettere kan oppdage nye og spennende muligheter i skjæringspunktet mellom disse områdene. Du er nysgjerrig på ny teknologi, særlig når det gjelder nye muligheter innen markedsføring og salg. Det vil være en fordel om du har kjennskap til Inbound-metodikken og at du har jobbet med Hubspot og Google Analytics tidligere. Det er også en fordel at du har kjennskap til ulike annonseplattformer, som Facebook, Google, Snapchat og programmatisk.

Som person er du er omgjengelig og fremstår trygg og tillitvekkende i møte med de fleste type mennesker.

Som ansatt i Oktan får du:

  • Fantastiske kontorlokaler i hjertet av Oslo
  • Kanskje Oslos beste bedriftskantine
  • Høy grad av frihet og styring av egen arbeidstid
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mange muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Et sosialt og trivelig miljø
  • Jobbe i tverrfaglige team

Søknadsprosess

Medievikar står som ansvarlig for denne rekrutteringen. Både Medievikar og Oktan Oslo ønsker en ryddig og oversiktlig prosess, og alle søkere oppfordres derfor til å søke via Medievikar sitt søknadssystem. Da er du sikret best mulig oppfølging underveis i prosessen og du er sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, er det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere, dersom du skulle ønske det. Spørsmål om stillingen kan rettes til Renathe Lund i Medievikar.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Etter nærmere avtale

Vikariat / Fast stilling

Fast stilling i 100%