Er du Triple-S sin nye markedsstjerne?

Med unik kompetanse og teknologi leverer Triple-S AS lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. Selskapet fokuserer sin virksomhet rundt forretningsområdene automatisering, digitalisering og nettverk/cyber security. Deres nåværende markedsansvarlig har nylig takket ja til nye utfordringer, og derfor er de nå på jakt etter en ny person til å overta denne rollen, som vil få totalansvaret for selskapets markedsaktiviteter.

Få ansvaret for strategisk og effektiv markedsføring med inboundmetodikken

Triple-S har de siste årene vært gjennom en stor endringsprosess innen markedsføring, der en strategisk inbound-satsing har vært sentral. Deres målsetting er å lage innhold som skaper verdi for kundene og dermed kan generere leads og konverteringer for selskapet. Hjemmesiden, blogg og webinarer er bare noe av innholdet som i dag inngår i selskapets inbound-strategi og som er optimalisert for dette. Alle aktivitetene styres fra inbound-plattformen HubSpot. I tillegg jobber de i dag målrettet og analytisk med annonsering i Google, på LinkedIn og på Facebook. Triple-S samarbeider også med eksterne partnere på blant annet innholdsproduksjon, referansearbeider og annet skrivearbeid.

Litt om innholdet i rollen

Som markedsansvarlig vil din viktigste oppgave være å dra denne satsingen videre, og kontinuerlig jobbe med å forbedre og utvikle selskapets markedsaktiviteter. Du vil jobbe strategisk med langsiktige mål for selskapets markedsføring, som blant annet deres planer om å etablere et eget filmstudio. Samtidig er rollen veldig operativ og du vil alene ha ansvaret for den daglige driften av alle selskapets digitale markedsaktiviteter. Dette kan for eksempel være å jobbe med webinarer, annonser, video, landingssider eller å skrive referanseintervjuer. Det er også ønskelig at du kan ta initiativ til og utarbeide et mer automatisert løp i HubSpot. Du vil også delta i kommunikasjonen mot leverandører og andre samarbeidspartnere.

Nyttige kvalifikasjoner og egenskaper

Vi tror at digital markedsføring i en eller annen form er en stor del av jobben din i dag. Det er ønskelig at du har god kjennskap til Inbound-metodikken og at du har jobbet en stund med Hubspot. Du kjenner godt til hvilke muligheter som ligger i dette verktøyet – og i inboundmetodikken forøvrig. Du har kjennskap til annonsering på Google, LinkedIn og Facebook. Det vil være en fordel om du liker å skrive og at du ønsker å bidra med produksjon av innhold. I denne rollen vil du være alene om ditt fagområde, så det er viktig at du som person er åpen, selvstendig og god på å kommunisere. Du må kunne utfordre og motivere kollegaer på tvers av teamene og få de med deg ved å skape entusiasme rundt det du jobber med internt.

Som ansatt i Triple-S kan du se frem til

  • Stor grad av frihet og mulighet til å forme din egen arbeidshverdag.
  • Et trivelig, åpent og uformelt miljø, der alle snakker med alle. Her er det felles lunsj hver dag!
  • En trygg arbeidsplass i et solid og veldrevent selskap
  • En sentral rolle der du vil være med å utvikle selskapet videre
  • Eget kontor
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode parkeringsmuligheter
LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Etter nærmere avtale

Vikariat / Fast stilling

100% fast stilling

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top