Nordic Semiconductor søker markedsassistent til sitt Marcom-team!

Obs! Denne stillingen er nå besatt

Har du sterk interesse for markedsføring og kommunikasjon og drømmer om en karriere innenfor bransjen? Her er jobben for deg! Som markedsassistent i Nordic Semiconductor vil du få jobbe med varierte, spennende og utfordrende oppgaver som en del av deres team på markedsføring og kommunikasjon (Marcom). Teamet ønsker seg en engasjert og serviceinnstilt støttespiller til hjelp med små og store oppgaver i forbindelse med de ulike prosjektene de til enhver tid jobber med.

Oppdragsgiver: Nordic Semiconductor

Stillingstittel: Markedsassistent

Arbeidssted: Skøyen i Oslo

Type stilling: Vikariat i 100%.

Varighet: 1 år, med mulighet for fast ansettelse for den rette

Om selskapet: Nordic Semiconductor er en norsk produsent av integrerte kretser til bruk i trådløs teknologi. Komponenter fra Nordic Semiconductor er implementert av flere ledende merkevarer i applikasjoner innenfor IoT (Internet of Things), som beacons, smart home-produkter, wearables, samt i produkter som tastaturer, mus, spillkonsoller og sportsutstyr (som sportsklokker).

Stikkord for rollen: Booking og koordinering av eventer globalt, klargjøring av registreringssystemer, emailutsendelser, posting i sosiale medier, publisering av godkjent innhold på web, samt pakking og forsendelse av materiell og utstyr. Støttespiller for Product Marketing og salg.

Teamet du vil jobbe i: Marcom-teamet, i tett samarbeid med flere flinke markedskoordinatorer og grafiske designere, både i Oslo og Trondheim.

Høres dette interessant ut?

LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Så snart som mulig

Vikariat / Fast stilling

Vikariat i 100%

Oppdragsgiver

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top