fbpx

Vi trenger flere markedsførere!

I Medievikar finner vi flinke folk til stillinger innen blant annet media, reklame og kommunikasjon. Akkurat nå har vi stor etterspørsel etter dyktige digitale markedsførere hos våre kunder. I den forbindelse ser vi etter deg som har sterk interesse for markedsføring i en eller annen form og som har 2 eller flere års relevant arbeidserfaring, enten det er på innhold, kommunikasjon, SoMe, CRM, analyse, performance eller lignende. Om du ønsker deg nye muligheter og er nysgjerrig på våre jobbmuligheter, håper vi du sender oss en åpen søknad snarest!

Det er snakk om rekruttering til både faste og midlertidige stillinger, så vi anbefaler at du sender en søknad uansett om du bare er interessert i midlertidige oppdrag eller faste stillinger (men oppgi gjerne dine preferanser i søknadsteksten!).

digital markedsfører åpen søknad medievikar oslo

Hver uke kan nye kandidater juble etter å ha fått seg ny jobb via Medievikar. Er det din tur neste gang? Send oss en åpen søknad!

Slik søker du:

I første omgang ønsker vi å få en rask oversikt over din erfaring, kompetanse, bakgrunn og dine ønsker for en ny jobb. Det er derfor fint om du kan svare relativt kort på dette i en åpen søknad til oss, sammen med din CV. Da har vi et godt utgangspunkt for å vurdere din faglige profil opp mot stillingene vi jobber med. Er du usikker på om du har rett bakgrunn og kompetanse for stillingene, så håper vi du sender oss en søknad uansett. La oss ta den vurderingen!

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Etter nærmere avtale

Vikariat / Fast stilling

Begge deler kan være aktuelt

Kontaktperson for stillingen

renathe lund medievikar
Renathe Lund
Rekrutterer

+47 976 32 112
renathe@medievikar.no

Se også:

Se flere ledige stillinger
By |18. september, 2019|Ledige stillinger|