Oslofjord Convention Center er nå på jakt etter ny markedskoordinator til sitt flinke salgs- og markedsteam!

Obs! Stillingen er nå besatt

Oslofjord ligger idyllisk til i Stokke i Vestfold, og her arrangeres det konferanser, kongresser, events, konserter, jubileer og sportsarrangementer gjennom hele året. Denne stillingen passer godt for deg som har noen års erfaring innen markedsføring, som synes arrangementer og events er spennende, samt har god teknisk og digital forståelse. Stillingen er et engasjement i 100%, hvor behovet primært er i juni, juli og august. Her ønsker vi med andre ord at du søker umiddelbart og at du har anledning til en snarlig oppstart. På sikt kan det være muligheter for en fast stilling.

Litt om rollen

Du vil bli en del av Oslofjords salgs- og markedsteam, som i dag består av 5 personer. Ditt primærfokus vil være kommunikasjon og informasjon i forbindelse med promotering av konferansesenteret og de ulike arrangementene som avholdes der. Du vil ha ansvar for å hente inn nødvendig informasjon om hva som foregår på konferansesenteret fra de ulike avdelingene internt og sy dette sammen til kreativ og informativ kommunikasjon tilpasset for ulike flater, som sosiale medier, nettsiden, nyhetsbrev og lignende.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Om du har erfaring med grafisk design, bilderedigering, fotografering og/eller video, vil det være en fordel, men ikke et krav. Avdelingen samarbeider tett med flere kommunikasjonsbyråer og de har en grafisk designer på huset, så ditt bidrag på disse områdene vil kunne komme som et tillegg til dette. Du bør ha kjennskap til administrering av nettsider i WordPress og bedriftskontoer i sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Dersom du har erfaring med andre relevante verktøy vil dette være et pluss.

Som person er du selvgående, strukturert og god på å holde oversikt over mange parallelle aktiviteter og oppgaver. Du har god teknisk forståelse og setter deg derfor raskt inn i nye systemer og verktøy. Du har stor samarbeidsvilje og har en sterk serviceinnstilling, både ovenfor kunder, kollegaer og andre samarbeidspartnere.

Arbeidstid / varighet

Stillingen er et engasjement, med ønsket oppstart snarest. Behovet er primært i juni, juli og august. På sikt kan det være muligheter for en fast stilling. Arbeidssted vil være ved Oslofjords kontorer i Melsomvik. Skulle det være slik at du vil måtte pendle fra Oslo eller andre steder et stykke unna kan det også være mulig å arbeide fra deres kontorer i Oslo sentrum inntil et par ganger i uken, etter nærmere avtale.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Meld din interesse snarest! Vi har allerede begynt med intervjuer.

Oppstart

Snarest

Vikariat / Fast stilling

Vikariat i 100%

Se også:

Se flere ledige stillinger