Vi søker markedssjef til LEON – Naturally Fast Food

Umoe Restaurants AS er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på over 5 milliarder kroner. I tillegg til Leon, driver Umoe kjente merkevarer som Peppes Pizza, Burger King, TGI Fridays, Starbucks, LaBaguette, Eataly og Cafe Opus i Norge. Siste tilskudd til Umoefamilien er restaurantkjeden Leon, som skal gjøre det enklere å gjøre sunnere matvalg med sitt konsept ‘Naturally Fast Food’. Leon har i dag tre serveringssteder i Norge; i Frognerveien, på Oslo S og deres foodtruck på Aker Brygge. Som det ledende restaurantkonsernet i Skandinavia tar Umoe restaurants sitt samfunnsansvar på alvor. I Umoe er alle ansatte engasjert i bærekraft gjennom sitt daglige arbeid. Du kan lese mer om Umoes offensive helse- og bærekraftstrategi på deres nettsider.

Vi søker nå en operativ og selvgående Markedssjef til Leon-restaurantene i Norge. I denne stillingen vil du jobbe fra Umoes kontorer på Lysaker. Du vil samarbeide med både interne ressurser, som Markedsdirektør og digital avdeling, men også kollegaer over landegrensene, som Markedssjef i Sverige og Leon UK. Du vil først og fremst jobbe operativt, men på sikt kan det også være ønskelig at du kan ta en mer strategisk rolle. Stillingen innebærer ikke mye reisevirksomhet.

Arbeidsoppgaver

Markedssjefen vil ha det overordnede ansvaret for at Leons konsept etterleves på alle arenaer, både i restaurantene, i sosiale medier, i forbindelse med kampanjer, events og ved etableringen av nye restauranter. Du vil derfor blant annet ha ansvar for:

  • Planlegging og gjennomføring av kampanjer
  • Innholdet i digitale kanaler, som nettside og sosiale medier
  • Kontakt mot influensere, eksterne byråer og andre leverandører
  • Koordinering og deltakelse i forbindelse med arrangementer
  • Materiell, som plakater, dekormateriell, menyer og lignende
  • Identifisere instore marketingmuligheter og drive lokal markedsføring
  • Markedsføringstiltak ved åpning av nye restauranter, som etablering av take away/delivery, dekormateriell, lokal markedsføring og lignende
  • Utforske nye markedsmuligheter for merkevaren
  • Delta i møter med samarbeidspartnere

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har relevant utdannelse innen markedsføring og noen års erfaring fra lignende stilling. Erfaring kan kompensere for manglende relevant utdannelse. Kanskje har du tidligere jobbet som junior markedssjef, produktsjef, brand manager, markedskoordinator eller lignende? Du har dokumentert erfaring med å administrere og produsere innhold til kontoer i sosiale medier. Du er kreativ i din kommunikasjon og har evne til å tilpasse «tone of voice» til ulike målgrupper. Markedsmateriell produseres av inhouse-grafisk designer, men det er en fordel om du har et godt visuelt blikk og gjerne noe erfaring med verktøy som Photoshop og Indesign. Det vil også være et pluss om du har erfaring innen retail eller kjededrift. Gode norsk- og engelskkunnskaper er vesentlig.

Personlige egenskaper

I denne rollen trengs det en utpreget doer-person. Du må være selvgående, strukturert og god på å holde oversikt over mange parallelle aktiviteter og oppgaver – og selv prioritere mellom disse. Du har en sterk serviceinnstilling og forstår at i denne rollen er det du som er til for butikkene – ikke omvendt. Du har et øye for detaljer og ser raskt hvilke forbedringer som må gjøres.

Oppdragsgiver tilbyr

I Umoe får du fordelen av å jobbe i et stort og etablert konsern, i selskap med noen av verdens sterkeste merkevarer. Samtidig vil du som en del av kjeden Leon få jobbe i et miljø preget av gründertankegang og oppstartskultur, ettersom dette er en nyetablering i Norge. Om bærekraft er viktig for deg, vil du møte likesinnede i Umoe og Leon. Arbeidstiden er fleksibel, med kjernetid fra 9-15. Det er også rom for å jobbe hjemmefra ved behov for det.

Arbeidstid / varighet

Stillingen er et vikariat, med ønsket oppstart snarest. Varighet vil avtales nærmere, men det kan være snakk om et lengre vikariat. Stillingen er i utgangspunktet 50%, med mulighet for å utvide stillingsprosenten ved behov.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Så snart rett person er funnet.

Vikariat / Fast stilling

Stillingen er et vikariat i 50%