Nordic Semiconductor er en norsk produsent av integrerte kretser til bruk i trådløs teknologi. Komponenter fra Nordic Semiconductor er implementert av flere ledende merkevarer i applikasjoner innenfor IoT (Internet of Things), som beacons, smart home-produkter, wearables, samt i produkter som tastaturer, mus, spillkonsoller og sportsutstyr (som sportsklokker).

Nordic Semiconductor søker Customer Service representative til 1 års vikariat

Har du erfaring med kundeservice, koordinering, logistikk eller andre roller som krever et skjerpet blikk, grundighet og god oversikt? Da er du kanskje den Nordic Semiconductor ser etter, til et vikariat på sin kundeserviceavdeling! Personlige egenskaper vil vektlegges i søket etter aktuelle kandidater, og derfor kan stillingen også være aktuell for deg som er nyutdannet eller som enda er tidlig i din karriere. Ønsket oppstart er 1.juni og varighet er 1 år. Stillingen er 100%.

Kundeserviceavdelingen inngår i Nordic Semiconductors salgsavdeling, som er organisert med salgs- og distribusjonsnettverk over hele verden. Arbeidsmiljøet er dynamisk og internasjonalt, og du vil arbeide med interne og eksterne kunder over hele verden. Avdelingen har ansvar for ordrebehandling og leveranse av varer fra fabrikker og varehus. Det innebærer alle trinn fra ordreregistrering, bekreftelse av leveringstidspunkt, planlegging og kommunikasjon med fabrikkene ved leveranser og fakturering etter leveranse.

Som medarbeider i kundeserviceavdelingen vil de daglige arbeidsoppgavene være fokusert rundt ordrebehandling og fakturering. Andre arbeidsoppgaver som kan være aktuelle er relatert til periodisk rotering av varer fra distributører og andre typer returer. Det kan også være aktuelt å hjelpe til ved utsendelse av vareprøver og utviklingsverktøy fra lokalt varelager. Daglige arbeidsoppgaver utføres i IT systemer som Microsoft office, ERP-systemer (Microsoft Ax og IFS) og Microsoft Dynamics.

  • Erfaring med Officepakken er nødvendig
  • Erfaring med ERP-systemer kan være en fordel, men nødvendig opplæring vil bli gitt her
  • Evne til å håndtere mange ulike arbeidsoppgaver og nøyaktighet i utførelse av oppgavene
  • Du må ha gode samarbeidsegenskaper og like å arbeide i team
  • Du bør være analytisk og løsningsorientert
  • Du må beherske engelsk flytende både skriftlig og muntlig, da arbeidsspråk er engelsk
  • Store utviklingsmuligheter i en spennende og nytenkende bedrift
  • Et inkluderende arbeidsmiljø med gode kollegaer
  • Flat struktur og stor mulighet for innflytelse
  • Arbeidssted vil være på Skøyen i Oslo, der du vil få gleden av å benytte deg av veldig fine lokaler og en usedvanlig god kantine.

Stillingen er et engasjement i 1 år.  Ønsket oppstart er 1.juni.

LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Så snart som mulig

Type stilling

Engasjement i 1 år

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top