Klar for nye utfordringer innenfor performance og digital annonsering? – åpen søknad

I Medievikar finner vi flinke folk til stillinger innen blant annet media, reklame og kommunikasjon. Nå opplever vi stor etterspørsel fra våre kunder etter kandidater med erfaring innenfor performance og digital annonsering! I den forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med deg som er på utkikk etter nye jobbmuligheter innenfor dette fagområdet.

Stillingene vi jobber med består ofte av rådgivning og operative løsninger for ulike annonsekampanjer digitalt, som annonsering i sosiale medier, Google-annonsering, optimalisering av landingssider, sporing og måling av konverteringer.

Hos Medievikar finner du både faste og midlertidige stillinger, så vi anbefaler at du sender en søknad uansett om du bare er interessert i midlertidige oppdrag eller faste stillinger (men oppgi gjerne dine preferanser i søknadsteksten!).

Vi ser etter deg som

  • Har mer enn 1 års erfaring med digital annonsering
  • Kan vise til gode resultater fra arbeid med betalte kampanjer
  • Har god erfaring med Google Ads og/eller annonsering i sosiale medier
  • Er en operativ type som liker å «nerde» deg ned i verktøyene. A/B-testing og gode konverteringsrater gjør deg veldig glad
  • Har god oversikt over performance-landskapet i dag, men har også et ønske om å lære mer og bli enda bedre
LES MER OG SØK
digital markedsfører åpen søknad medievikar oslo

Åpen søknad – hvordan fungerer det?

Ved å sende oss en åpen søknad basert på ditt fagfelt, får du presentert deg selv som kandidat med tanke på fremtidige muligheter som måtte dukke opp innenfor ditt fagområde hos Medievikar. Etter at din søknad og CV er registrert hos oss vil din profil fortløpende vurderes opp i mot eksisterende og nye stillinger som vi jobber med.

Det gjennomføres altså ikke en «vanlig» søkerprosess i forbindelse med disse utlysningene, men du vil høre fra oss dersom det skulle dukke opp en stilling som vi mener kan være aktuell for deg.

Les mer om åpen søknad og se tips til utfylling av din profil i Medievikar her!

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top