fbpx

Vi søker Performance Manager til kommunikasjonshus

Oppdragsgiver er et komplett kommunikasjonshus, som jobber med reklame, design, PR, sosiale medier, content, grafisk rådgivning og digitale tjenester. I byrået jobber de tverrfaglig for å skreddersy løsninger etter kundens behov, med alle tjenester samlet under ett tak. Byrået er norskeid, men er også en del av flere nordiske og internasjonale reklamenettverk.

Nå er byrået på jakt etter deg som ønsker å gå inn som Performance Manager og som kan ta eierskap til performance som fagområde internt. Byrået opplever stor etterspørsel på området og ønsker nå å hente inn en dedikert ressurs som kan bidra til å profesjonalisere og videreutvikle byråets tjenester innen resultatbasert markedsføring. Du vil bistå både kunder og kollegaer med rådgivning og operative løsninger for ulike annonsekampanjer digitalt, som annonsering i sosiale medier, Google-annonsering, optimalisering av landingssider, sporing og måling av konverteringer.

  • 2+ års erfaring med digital annonsering
  • Du kan vise til gode resultater fra arbeid med betalte kampanjer
  • God erfaring med Google Ads, Facebook Business Admin og Google Analytics
  • Du er en operativ type som liker å «nerde» deg ned i verktøyene. A/B-testing og gode konverteringsrater gjør deg veldig glad.
  • Du har god oversikt over performance-landskapet i dag, men har også et ønske om å lære mer og bli enda bedre

Dette er i første omgang et engasjement med varighet på 4-6 måneder, der oppstart er ønsket snarest. Du må derfor være tilgjengelig raskt og ha kapasitet til å jobbe 100% hos oppdragsgiver i perioden. Det er gode muligheter for forlengelse og/eller fast ansettelse på sikt.

Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å komme i kontakt med deg snarest! Vi er allerede i gang med prosessen og den vil avsluttes så snart den rette kandidaten er funnet. Om du ønsker å bli vurdert, er det derfor ingen grunn til å vente med å sende en søknad. Du kan enkelt registrere deg som søker ved å skrive en kort søknadstekst i boksen over og laste opp din CV. Vi ser frem til å høre fra deg!

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Oppstart er ønsket snarest

Vikariat / Fast stilling

Vikariat i 100%

Kontaktperson for stillingen

Renathe Lund, Medievikar
Renathe Lund
Rekrutterer

Se også:

Se flere ledige stillinger
By |30. oktober, 2019|Ledige stillinger|