fbpx

Har du interesse for kreative prosesser og liker å jobbe i prosjektstyringsverktøy?

Design- og reklamebyrået søker deg som har erfaring med å jobbe med kreative prosesser. Du må ikke ha erfaring fra reklamebyrå, men vi ser for oss at du har koordinert eller vært ansvarlig for å lede små og store prosjekter og reklame- eller markedskampanjer til både tradisjonelle og digitale flater.

Stillingen er fast og arbeidsgiver tilbyr konkurransedyktige betingelser. Ønsket oppstart er snarest. Eventuelle spørsmål tilknyttet stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Marianne i Medievikar, telefonnummer: 952 59 377.

Mer om stillingen:
Du skal være et bindeledd mellom byrå og kunde, sitte med den daglige kundekontakten og kontakten med underleverandører som for eksempel trykkeri eller eksterne utviklere. For våre kreative og for kundene våre er du den stødige prosjektlederen som sørger for at tidsfrister og fremdriftsplaner holdes, og at prosjektene leveres som planlagt. Når kundene overlater prosjektetansvaret til deg, vet de at det blir orden.

Det er en fordel at du kjenner til hva de ulike kreative kollegene dine gjør i et prosjekt, men vi tror også at du hvis du har en smidig innstilling og stor interesse for kreative prosesser så kan mye læres. Vi er ganske sikker på at du er godt over snittet glad i å jobbe i prosjektstyringsverktøy. På de ukentlige trafficmøtene kan du stødig vise til full kontroll over de pågående prosjektene. Samtidig som du er tydelig og metodisk, er du også en som møter kolleger og kunder med et stort smil. Du tenker at problemer er til for å løses, og du drives av å få det beste ut av alle.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og følge opp interne ressurser og eksterne leverandører.
 • Ta i mot bestillinger fra kunder og sørge for at de er informert underveis i prosjektene
 • Utføre korrektur og kvalitetssikre tekst
 • Ansvar for å planlegge, styre, kvalitetssikre leveranser og rapportere fremdrift underveis.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Du har faglig forståelse eller sterk interesse for de fagområdene som inngår i reklamebyrået, trykk og til digitale flater
 • Du har erfaring med prosjektstyringsverktøy og du er ikke redd for å bruke dem!
 • Du har kunnskap om fremdrift og kvalitet i trykksaksproduksjon og til digitale flater
 • Du har god forretningsforståelse, og sørger for optimalt resultat både for kunder og for byrået
 • Vi ser for oss at den rette kandidaten har relevant utdanning innen markedsføring og prosjektledelse
 • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

 • Du er strukturert!
 • Du er engasjert og er aktivt med og styrer utviklingen av et prosjekt sammen med dine kolleger
 • Du ser utfordringer tidlig og tar initiativ til å finne forslag til løsninger
 • Du er en omgjengelig og positiv kollega og representant for reklamebyrået
 • Du har en smidig innstilling til arbeidsflyt

Slik søker du:
Søk ved å sende oss en kort søknad og din CV. Du trenger ikke å skrive en lang søknadstekst, men vi vil gjerne at du kort begrunner hvorfor du er den rette for denne stillingen og informerer om hvor raskt du kan tiltre. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke snarest! Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Medievikar, mail: marianne@medievikar.no.

SØK HER

Oppdragsgiver: Design- og reklamebyrå

Oppdragsgiver er et mellomstort design- og reklamebyrå, som leverer kreative kommunikasjonsløsninger, eksponert for de rette menneskene, til alle flater. De jobber kontinuerlig med å videreutvikle byråets tjenestemeny. Reklamebyrået har som mål å lage kreative og originale reklameideer, og sørge for at ideene blir velprodusert. Reklamebyrået søker nå etter flinke folk som kan bidra i denne satsingen. For den rette er det gode utviklingsmuligheter. De holder til i lyse, flotte lokaler sentralt i Oslo.

Søknadsfrist

Søk snarest, stillingen er aktiv.

Foretrukket oppstart

Snarest.

Omfang

Fast/fulltid

Se også:

Se flere ledige stillinger