fbpx

Vil du lede webprosjekter i et kreativt kommunikasjonshus?

Oppdragsgiver er et komplett kommunikasjonshus, som jobber med reklame, design, PR, sosiale medier, content, grafisk rådgivning og digitale tjenester. I byrået jobber de tverrfaglig for å skreddersy løsninger etter kundens behov, med alle tjenester samlet under ett tak. Byrået er norskeid, men er også en del av flere nordiske og internasjonale reklamenettverk.

På vegne av oppdragsgiver søker vi nå etter en prosjektleder til produksjon og videreutvikling av nettsider og kampanjesider. Stillingen er et engasjement.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du få ansvaret for å lede webprosjekter for byråets kunder. Som regel er det snakk om produksjon av nye eller utvikling av eksisterende nettsider eller kampanjesider i WordPress. I et typisk prosjekt vil du samarbeide tett med interne ressurser som webdesignere, kreativ leder og performance manager. Din oppgave er å lede prosjektene fra start til slutt. Dette innebærer at du vil koordinere og prioritere underveis mellom de interne ressursene, kunden og eventuelle samarbeidspartnere. Du vil delta i kundemøter og være kundens kontaktpunkt underveis i prosjektene.

Ønskede kvalifikasjoner

Du har erfaring fra produksjon av nettsider og har tidligere deltatt i lignende prosjekter. Du har jobbet i kreative miljøer og kjenner godt til prosessene som ligger bak produksjon og utvikling av nettsider, som allokering av kreative ressurser og utviklingsressurser. Kanskje fra et annet reklamebyrå, et digitalbyrå eller et selskap med in-house markeds/utviklingsavdeling? Det er altså ikke et krav at du har jobbet som prosjektleder tidligere, da vi tror at motiverte personer med annen relevant erfaring også kan være gode kandidater i denne rollen. Om dette stemmer for deg, så håper vi at du sender oss en søknad. Det er også et pluss om du har utdannelse innenfor media, kommunikasjon, teknologi eller lignende.

Personlige egenskaper

Du er motivert for å utvikle deg som prosjektleder og har et ønske om å jobbe et sted der du får være med og påvirke din egen hverdag. Du har svært gode kommunikasjonsegenskaper og samarbeider godt med andre. Du er omgjengelig og fremstår trygg og tillitvekkende i møte med de fleste type mennesker. Du blir lett engasjert i det du driver med og har lidenskap til ditt fagområde. Som prosjektleder er det også essensielt at du jobber på en strukturert måte og evner å holde oversikt over mange parallelle oppgaver samtidig.

Oppdragsgiver tilbyr

I dette byrået kan du jobbe med lave skuldre! Du vil få stort spillerom i utførelsen av dine oppgaver, med gode muligheter til å påvirke prosjektene du jobber med og din egen arbeidshverdag. Organisasjonen er svært flat og det er høyt under taket, med stort fokus på trivsel, et godt sosialt miljø og samhold. Du vil få konkurransedyktige betingelser og gode personlige utviklingsmuligheter. Byrået holder til i lyse og trivelige kontorer sentralt på Skøyen, med kort vei til offentlig kommunikasjon.

Arbeidstid / Varighet

Oppstart er ønsket så snart som mulig. Stillingen er et engasjement i 100% og oppstart er ønsket så snart som mulig. Varighet avtales nærmere, men det er gode muligheter for et lengre engasjement.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Så snart som mulig

Vikariat / Fast stilling

Stillingen er et vikariat i 100%