Elkjøp Nordic AS er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk med 400 varehus over hele Norden. I Sverige heter de Elgiganten, i Finland Gigantti og i Danmark Elgiganten. I tillegg har de Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Elkjøp Digital søker prosjektmedarbeider til sitt product data-team

Obs! Denne stillingen er nå besatt

Er du teknisk anlagt og ønsker deg erfaring fra digitalt prosjektarbeid hos en stor og kjent aktør? Da kan du være den Elkjøp Digital ser etter!

I Elkjøps mange kjøpskanaler finner man som kunde et stort antall produkter og kategorier. For en mest mulig sømløs og smidig kundereise er det essensielt at informasjonen man ser etter ved de ulike produktene er oppdatert, korrekt og enkel å finne frem til.

Her kommer du inn i bildet!
Denne informasjonen styres nemlig fra maler som inneholder overordnede data for alle Elkjøps produktkategorier. For eksempel definerer disse malene hvilke spesifikasjoner og produktinformasjon som skal vises for en mobiltelefon eller en støvsuger i nettbutikken.

Nå skal disse malene revideres og oppdateres, slik at den tekniske informasjonen som vises for de ulike produktene Elkjøp selger er i henhold til dagens standarder. Dette er et stort prosjekt, som krever nøyaktighet og struktur i arbeidet. Din rolle i prosjektet vil være å innhente informasjon til malene og oppdatere disse direkte i PIM-systemet. For å kunne gjøre dette, vil du samarbeide tett med de ulike produktsjefene som har oversikt over hvilke produktdata som skal endres eller oppdateres. Stillingen vil derfor bestå både av en del møtevirksomhet (for å kunne få den informasjonen du trenger fra de rette personene), men også mye selvstendig arbeid med å oppdatere og legge inn data i systemet. I et prosjekt som dette kan det også raskt dukke opp nye problemstillinger og behov for å gjøre ting ad-hoc, noe som krever fleksibilitet fra din side.

Stillingen er et engasjement i 3 måneder, med mulighet for forlengelse. Ønsket oppstart er snarest.

LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Umiddelbart

Oppstart

Så snart som mulig

Type stilling

Engasjement

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top