Kobler søker Sales support /
Adops-ekspert

**Obs! Stillingen er nå besatt**

Om oppdragsgiver

Ved hjelp av sin egenutviklede plattform for målrettet kjøp av reklame matcher Kobler mennesker og budskap. Kobler samarbeider med landets største mediehus, og hjelper annonsører med å plassere konkrete og kreative budskap i relevante redaksjonelle miljø. Selskapet holder til på Epicenter i Oslo og teller i dag 15 ansatte.

Om stillingen

Har du lyst til å jobbe i et spennende oppstartsselskap med store ambisjoner for fremtidig vekst? Har du bakgrunn fra markedsføring, media eller annonsestyring? Da bør du lese videre. Kobler er det norske Adtech-selskapet som har planer om å ta opp kampen mot Google og Facebook, med sin plattform for målrettet kjøp av reklame. I motsetning til andre annonseplattformer, er Kobler helt fri for persondata. I stedet er plattformen basert på kontekstuell kommunikasjon, som skal hjelpe annonsørene med å treffe bedre med sin digitale annonsering, med annonser plassert i riktig kontekst. Tech-nettavisen Shifter har flere ganger omtalt Kobler, du kan lese mer her og her. Se også denne artikkelen fra Kobler på Techforum.no.

Kobler holder til i innovasjonshuset Epicenter, og teller i dag 15 ansatte. Som Sales Support / Adops-ekspert vil du sitte i team sammen med de to andre som i dag jobber med Adops, og samarbeide tett opp mot salg og backoffice.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Umiddelbart

Ønsket oppstart

Oppstart er ønsket snarest. Varighet vil avtales nærmere. For den rette kandidaten er det mulighet for et lengre vikariat, og på sikt fast ansettelse.

Vikariat / Fast stilling

Stillingen er et vikariat

Go to Top