fbpx

Tilkallingsvikarer til inhouse markedsavdeling

I Medievikar jobber vi med å finne flinke folk til en rekke ulike stillinger innen reklame, kommunikasjon, design og media i Oslo og omegn. En av våre kunder er nå på jakt etter personer som på oppdragsbasis kan bistå med å utarbeide forskjellig type reklame-, kampanje og markedsmateriell. Kunden er et konsern innen varehandel, og de er en stor aktør innen sin nisje. I perioder er det mye å gjøre og da vil de ha behov for ekstrahjelp. Arbeidsoppgaver kan blant annet være utforming og design av annonsemateriell til trykk og web, butikkmateriell, brosjyrer og digitale bilag, ofte etter etablerte designguidelines. Derfor er vi nå interessert i å komme i kontakt med deg som har relevant kompetanse i denne sammenheng, og som kunne tenke deg å jobbe som tilkallingsvikar via Medievikar.

Hvem vi ser etter

Primært ser vi etter deg som har erfaring innen grafisk formgiving og som gjerne har en form for tilleggskompetanse, for eksempel innen tekst, foto, animasjon, digital markedsføring/SoMe, 3D eller lignende. Om du har erfaring som AD eller fra kampanjeutvikling kan det også være aktuelt.

Hva slags type oppdrag det vil være

Oppdragene vil variere både i type og i varighet og vi vil vurdere hvilken kandidat som er best egnet fra gang til gang. Dette vil med andre ord passe best for deg som for eksempel er frilanser, deltidsansatt eller arbeidsledig i dag og som ønsker å spe på med litt ekstra jobb innimellom, og som kan stille på relativt kort varsel.

Arbeidssted- og tid

Arbeidssted vil være i kundens inhouse-markedsavdeling på Billingstad rett utenfor Oslo. Arbeidstid vil være innenfor normal kontortid. Du vil få tilgang på nødvendig utstyr og programvare.

Om dette høres interessant ut, er det derfor supert om du melder din interesse ved å sende oss en åpen søknad! I første omgang ønsker vi å få en rask oversikt over din erfaring, kompetanse, bakgrunn og dine ønsker for en ny jobb.

LES MER OG SØK

Søknadsfrist

Snarest

By |10. august, 2019|Ledige stillinger|