fbpx

Er du en dyktig og resultatorientert digital markedsfører som trigges av å jobbe innsiktsbasert?

Kommunikasjonsbyrået Core Content er i vekst, og leter nå etter sin nye Performance Manager som kan bidra til teamet deres. De ser etter en drivende dyktig og analytisk person med teft for tall og det tekniske, men like viktig er det at du er en hyggelig kollega som ønsker å jobbe i et miljø der god kultur er en viktig verdi. Teamet er en verdibasert gjeng som elsker jobben sin. Nå gleder de seg til å få med seg nok en stjerne på laget!

Dette er et engasjement på 9 måneder, med mulighet for forlengelse. Oppstart august/september. 

Hos Core Content vil du ha ansvar for å planlegge, gjennomføre og analysere digitale kampanjer for byråets kunder. Du vil få jobbe strategisk og operativt med kundenes digitale strategier i team med deres Social Media Manager. Du vil i tillegg jobbe tett med innsikts- og innholdsavdelingen, og være med på å sikre at innholdet når helt frem – og ikke bare ut. Nettopp innsikt er jo vesentlig for å skape treffsikkert innhold!

Som deres spesialist må du ha forståelse for kundenes forretning,  marked og merkevare. Dette for at du skal kunne se utfordringer og muligheter som kan utvikle og drive kunden fremover. Gjennom kunnskap og erfaring kan du ta imot en brief og utfordre kunden for å sikre at den er i tråd med kundens overordnete mål.

Du har erfaring med betalt annonsering i digitale medier, enten fra byrå- eller annonsørsiden. For å lykkes i stillingen, er det viktig å være positiv, proaktiv og at du deltar aktivt i faglige diskusjoner. I tillegg til Google sine plattformer forventes det at du har kunnskap om samtlige SoMe-disipliner slik at du kan skape syngerier og bidra med en helhetstanke i kundens strategiarbeid og/eller pitch.

Du må like å ta ansvar og jobbe selvstendig, og de setter pris på at du har egne meninger og ideer, og er vant til å samarbeide med andre – både kunder og kolleger. Du må være en trygg og pålitelig rådgiver i møte med kunder, der du skal presentere dine anbefalinger muntlig og skriftlig. Vi tror du er en lagspiller som trives i et godt, uformelt og sosialt miljø og som drives av høyt tempo.

Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide digitale strategier
 • Optimalisere og gjennomføre digitale kampanjer
 • Jobbe aktivt med testing, resultatforbedring og kundeutvikling
 • Sammenstille og analysere rapporter fra ulike kampanjeaktiviteter
 • Delta i kundemøter, enten alene eller med prosjektleder/innholdsrådgiver
 • Bistå med rådgivning som fagspesialist både internt og eksternt

Vi tror du er:

 • En lagspiller med glimt i øyet
 • Resultatorientert
 • Nysgjerrig, og med et stort engasjement for digital markedsføring
 • Analytisk med et øye for detaljer
 • Et strategisk hode, samtidig som du liker å arbeide operativt og ned i detaljene
 • Vant til et hektisk miljø og kan håndtere flere oppgaver samtidig
 • God til å kommunisere, både skriftlig og muntlig
 • Lysten på å ta større ansvar og få muligheter til personlig utvikling

Du må ha erfaring med Googles plattformer og like å måle resultatene dine fra start til slutt. Du har også operativ erfaring fra Facebook Business Manager og erfaring med å utarbeide SoMe-strategier. Det er et pluss om du har jobbet i Snap Ads Manager og/eller LinkedIn Campaign Manager.

Ønsket erfaring og kompetanse:

 • Minimum 2-3 år med erfaring innen fagfeltet
 • Detaljorientert, strukturert og løsningsorientert
 • Engasjert, nysgjerrig og proaktiv
 • Høy gjennomføringsevne og gjennomslagskraft
 • Tydelig og strukturert i kommunikasjonsformen
 • Beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig
 • Trygg på og sertifiseringer i Google, Facebook og gjerne Snapchat

Om byrået: 
Core Content er et innsiktsdrevet contentbyrå i drivende utvikling. De jobber med et bredt spekter av spennende kunder, fra ideelle organisasjoner til kommersielle selskaper. Deres verdier er proaktiv, åpen og nysgjerrig, og deres største ønske er å gjøre deres kunder gode. De er kjent for å gå den ekstra mila, og for å ha det skikkelig gøy på veien. På toppen av det hele, har de kjempefine lokaler med takterrasse i Story House Egmonts hus i Nydalen.

De har en god kultur, med dyktige kolleger med masse energi som gleder seg til å få deg i teamet. Konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Mulighet til å kjøpe aksjer i selskapet og være med på å bygge selskapet videre. Vi lover også kontinuerlig personlig utvikling!

Slik søker du
Søk ved å klikke «søk her» knappen nedenfor. Om du allerede er registrert hos oss, må du først logge inn før du sender søknad. Du behøver ikke skrive en lang søknadstekst, det holder at du punktvis oppgir hva du har av erfaring og kompetanse som er nevnt under «Ønsket erfaring og kompetanse». Oppgi også når du kan være tilgjengelig for oppstart. Husk å laste opp din CV!

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Intervjuer kan gjøres over Skype, Teams eller lignende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

SØK HER

Søknadsfrist

Stillingen er aktiv, søk umiddelbart

Oppstart

August/September

Omfang

Engasjement, 9mnd med mulighet for forlengelse

Kontaktperson for stillingen

Linn Andersen

Rekrutteringsrådgiver

+47 977 69 607
linn@medievikar.no

Se også:

Se flere ledige stillinger