Oppdragsgiver er et komplett kommunikasjonshus, som jobber med reklame, design, PR, sosiale medier, content, grafisk rådgivning og digitale tjenester. I byrået jobber de tverrfaglig for å skreddersy løsninger etter kundens behov, med alle tjenester samlet under ett tak. Byrået er norskeid, men er også en del av flere nordiske og internasjonale reklamenettverk.

Vi søker visuell innholdsprodusent/digital designer til kommunikasjonsbyrå

Godt innhold er mer enn bare tekst! Kan du utvikle og produsere sterkt visuelt innhold i form av animasjon og digitalt design, er du kanskje den vi ser etter. Oppdragsgiver er et kreativt fullservice reklamebyrå og kommunikasjonshus, som ønsker seg en faglig dyktig visuell innholdsprodusent med på laget!

I denne rollen vil du få varierte arbeidsoppgaver, med hovedvekt på animasjon og digitalt design. Du vil være med på å utvikle kreative arbeider og ideer til content på sosiale medier og annet designarbeid. Du vil samarbeide tett med de som gjennomfører/implementerer ditt design.

  • Du har erfaring med animasjon/motion graphics
  • Du har designerfaring med tyngde på det digitale
  • Du er trygg på Adobe-pakken (Illustrator/Photoshop/After Effects)
  • Du vet hva som funker på sosiale medier, både innen formater og visuelt
  • Du er alltid hands-on og en doer-type

Du er en kreativ og iderik designer som er åpen for variasjon i arbeidsoppgavene dine. Du jobber godt i team og liker å ha folk rundt deg. Dine kollegaer vil beskrive deg som en hyggelig og omgjengelig type, med mye humor og med glimt i øyet. I dette byrået er det stort fokus på et trivelig arbeidsmiljø, så personlige egenskaper vil vektlegges høyt!

Stillingen er et engasjement med stor mulighet for fast ansettelse for den rette. Ønsket oppstart er så snart som mulig.

Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å komme i kontakt med deg snarest! Om du ønsker å bli vurdert, er det derfor ingen grunn til å vente med å sende en søknad. Klikk på knappen under for å gå til søknadssiden. Der kan du enkelt melde din interesse for stillingen (du kan skrive «Jeg er interessert i denne stillingen»), laste opp din CV og portfolio. Vi ønsker å motta din CV på norsk.

LES MER OG SØK HER

Søknadsfrist

Snarest

Oppstart

Snarest

Type stilling / Varighet

Stillingen er et engasjement med stor mulighet for fast ansettelse for den rette.

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top