Er du webdesigner, og har lyst til å jobbe i Oslo eller Bergen? – Åpen søknad

Obs: Enkel søknad – svar kun kort på 3 enkle spørsmål for å søke! (Les mer lenger ned i annonsen) 

Mange norske bedrifter opplever nå ekstra utfordrende tider, og deres digitale tilgjengelighet er viktigere enn noensinne. På grunn av pandemien har mange bedrifter måtte stenge sine fysiske arenaer, til fordel for digitale plattformer. Derfor er det for mange avgjørende å øke den digitale tilstedeværelsen, og av den grunn ser vi i Medievikar behovet for webdesignere til flere av våre kunder omgående. 

Vi ser etter deg som har brukervennlighet og kundeopplevelse innebygget i dine sanser. Du innehar et visuelt blikk som fløyelsmykt fører besøkende gjennom nettsiden, og som gir de informasjonen både den potensielle kunden og bedriften ønsker. Som webdesigner vil du ofte jobbe sammen med utviklere og UX-folk, men du behøver ikke nødvendigvis å kunne utvikle siden selv. Du kjenner til hva en utvikler trenger fra deg som designer, for at sluttresultatet blir like bra som du hadde sett for deg da du laget skissene. 

Kanskje du er godt kjent med Sketch fra føreller er rå på å lage kommersielle sider? For eksempel en landingsside til et eiendomsprospekteller dagligvarehandel. Uansett om du er på jakt etter midlertidig eller fast jobb, ønsker vi å høre fra deg!  

Alt du trenger å gjøre er å svare kort på disse tre enkle spørsmålene:  

  • Har du lyst til å jobbe i Oslo eller Bergen? 
  • Hvor raskt kan du begynne, og er du interessert i fast eller midlertidig ansettelse?   
  • Fortell kort hva som er dine styrker innen webdesign, og hvor lenge du har jobbet med det. 

Send dine svar til vår rekrutterer Maren Kjølberg Aamot, via mail til: maren@medievikar.no 

Hvis du allerede er en registret kandidat hos oss, vil vi gjerne at du svarer på spørsmålene og søker gjennom din profil. Det gjør du ved å trykke på knappen under.  

Allerede registrert? Søk gjennom din profil her!

Søknadsfrist

Utlysningen er aktiv, søk snarest

Oppstart

Etter avtale

Vikariat / Fast stilling

Både faste stillinger og vikariater

Go to Top