fbpx

Vær med på å utvikle New Nordic digitalt – Stillingen er besatt

New Nordic er en hurtigvoksende internasjonal leverandør av urtebaserede kosttilskudd og har nylig også lansert naturlige og prisvinnende skjønnhetsprodukter. I dag selges produktene til New Nordic i mer enn 50 000 apoteker, butikker for skjønnhet og velvære og helsekostbutikker i 42 land fra Kina i øst, til USA i vest. New Nordic har datterselskaper i 22 land, hvorav Norge er ett av dem. Kontoret har vært etablert siden 2000, og selger primært produkter gjennom helsekosthandelen og VITA. Markedet er i endring og New Nordic har store internasjonale ambisjoner, som krever effektiv digital markedsføring. På vegne av den norske avdelingen i New Nordic søker vi i Medievikar derfor nå en velskrivende og idérik digital markedsfører, som har talent og konkret erfaring med å skape innhold til digitale flater.

Virksomhet: New Nordic AS
Beliggenhet: Moss
Stillingstype: Fast
Ansettelse: Snarest, og helst senest ila. september 2021
Alle henvendelser og spørsmål ift. stillingen rettes til Marianne Thorvik i Medievikar, marianne@medievikar.no

Vær med på å utvikle New Nordic i Norge
En sentral rolle
Stillingen er meget operasjonell med klare ansvarsområder og mål. Den rette personen har erfaring med annonsering på digitale flater, og har flere triks i ermet på hvordan man kan forbedre New Nordics synlighet digitalt.

Bakgrunn
Det viktigste er at du brenner for digital markedsføring og kommunikasjon, men vi setter også pris på om du kjenner deg i igjen i følgende:

 • Utvikle, optimalisere, og løpende oppdatere New Nordics digitale innhold, både på deres nettside og SoMe.
 • Lage og A/B-teste kampanjer på Facebook- og LinkedIn Business Manager.
 • Rapportere resultater og fremdrift av digital trafikk.
 • Utvikle og planlegge poster for SoMe og annonser.
 • Har profesjonell erfaring og kan jobbe selvstendig med SEO, SEM, Google Analytics, Google Ads og Business Manager.
 • Har en sterk penn og kan produsere innholdstekster på norsk.
 • Oversette og tilpasse innhold på engelsk/dansk til norsk.
 • Du vil samarbeide med New Nordics sentrale team i Danmark, det er derfor viktig at du har god forståelse for dansk muntlig og skriftlig.
 • Trives med å ha ansvaret for å drive den digitale markedsføringen for å generere flere leads, trafikk og salg.
 • Du er vant til å prioritere arbeidsoppgaver, etter hva som haster og ikke.
 • Det er en fordel om du også er litt kjent med InDesign/Photoshop, og kan gjøre enkle justeringer i disse programmene ved behov – men dette er ikke et krav.
 • Det er også en fordel om du liker å reise, fordi New Nordic gjerne samles på tvers av landene for internasjonale markedsmøter og kick off.

Slik søker du 
Er dette interessant for deg? Da hører vi gjerne fra deg umiddelbart. Hvis du ikke allerede er registrert, registrer du deg som søker i linken, og laster opp din CV og søknad i vår søkerdatabase. Vi oppfordrer deg til å søke allerede i dag, da aktuelle søkere vil bli kontaktet umiddelbart.

Vi ser frem til å høre fra deg!

SØK HER

Om New Nordic

New Nordic er et selskap med unik kunnskap om medisinske planter. New Nordic utvikler og markedsfører effektive kosttilskudd basert på urter samt kosmetikk for å til­fredsstille behov innen helse og skjønnhet. Produktene mar­kedsføres under varemerket New Nordic til et økende antall mennesker over hele verden. New Nordic ble grunnlagt i 1990 av Karl Kristian Bergman Jen­sen.

Søknadsfrist

Stillingen er besatt

Oppstart

Snarest, og senest ila. september

Type stilling

Fast

Se også:

Se ledige stillinger