Jobbsøker og koronakrise – hva nå? Medievikar er i normal drift og tar gjerne imot din søknad

I Medievikar tilpasser vi oss og gjør endringer i våre rutiner i tråd med offisielle regler og retningslinjer knyttet til koronavirusutbruddet. Dette innebærer blant annet bruk av hjemmekontor, videomøter og tett oppfølging av alle våre medarbeidere som for øyeblikket er ute i oppdrag hos våre kunder.

Samtidig vil vi jobbe med å sikre fremdriften i pågående rekrutteringer og prosesser hos oss, og vi bistår kunder som trenger flere ansatte og innleide medarbeidere som normalt (selvfølgelig med nødvendige tilpasninger). Vi oppfordrer derfor deg som jobbsøker til å fremdeles søke på stillinger du måtte finne interessante på Medievikar sine hjemmesider. Om du har opplevd å bli permittert eller arbeidsledig, kan det være lurt å være registrert med en profil hos oss. Vi håper å kunne hjelpe deg med å finne nye jobbmuligheter!

I mange tilfeller må du nok nå regne med lenger behandlingstid enn normalt av din søknad, men i andre tilfeller kan det faktisk haste å få inn nye medarbeidere. Dette kan være i bedrifter som har stort fravær knyttet til karantenebestemmelsene og sykemeldinger, eller bedrifter som opplever økt etterspørsel og/eller informasjonsbehov akkurat nå.

Om du skulle bli kontaktet av oss med forespørsel om å stille til intervju, behøver du ikke fysisk møte opp i våre lokaler. Vi legger til rette for å gjennomføre intervjuer over Skype og telefon. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål knyttet til dette. Vi ser frem til å motta din søknad!

Ps! Om du nå har opplevd endringer i din jobbsituasjon som følge av koronavirusutbruddet, og har spørsmål om for eksempel permittering, sykepenger, karanteneregler eller lignende, finner du informasjon fra NAV på deres samleside om koronavirus her: Koronavirus – informasjon fra NAV

Kontakt gjerne en av våre rekrutterere for spørsmål eller andre henvendelser knyttet til jobbsøknader og rekrutteringer:

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Daglig leder og rekrutterer

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Renathe Lund, Medievikar
Renathe Lund
Rekrutterer

+47 976 32 112
renathe@medievikar.no