fbpx

Medievikar vokser og skal ansette to nye rådgivere!

Obs! Søknadsfristen for disse stillingene er dessverre utløpt. Spørsmål? Ta kontakt med Marianne Thorvik på marianne@medievikar.no

Har du erfaring fra markeds- og kommunikasjonsbransjen og lyst til å jobbe med rekruttering? Vi i Medievikar skal nå ansette to nye rådgivere som begge vil jobbe selvstendig med rekrutteringsoppdrag innen markedsføring og kommunikasjon, men også strategisk og operativt med våre egne markeds- og kommunikasjonsaktiviteter. Begge stillingene er faste.

Vi har mye å gjøre for tiden og er i en spennende fase der vekst og utvikling står i fokus – både internt og for mange av våre kunder som er i store digitale omstillingsfaser og prosjekter. Vi opplever høy etterspørsel etter oppdatert og fleksibel kompetanse innen markedsføring, kommunikasjon og design. Derfor er vi nå på jakt etter to nye kollegaer, som sammen skal styrke vår kapasitet innen rekruttering til denne typen stillinger og styrke vårt interne arbeid med kommunikasjon og markedsføring.

Som rådgiver i Medievikar får du:

✔ Være med og forme din egen stilling – her kan du lage din drømmejobb!
✔ Frihet, fleksibilitet og variasjon i jobbhverdagen
✔ Bruke din erfaring og kunnskap innen kommunikasjon og markedsføring i en helt ny sammenheng, i jakten på andre flinke markedshoder til våre kunder
✔ Praktisere «faget ditt» – hos oss kan du (ved siden av å jobbe med rekruttering) boltre deg i arbeid med en rekke ulike kommunikasjons- og markedsaktiviteter!
✔ Jobbe i et lite selskap hvor du får bidra i utviklingen av selskapets strategi og retning. Du får bruke alle sider av deg selv i jobben og det er lov til å teste ut både smått og stort når de gode ideene dukker opp

I Medievikar har vi spesialisert oss på rekruttering til stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design. Her kan du lese mer om våre fagområder.

Typiske stillingstitler du vil se i våre stillingsannonser er digital markedsfører, markedskoordinator, grafisk designer, kommunikasjonsrådgiver, webredaktør, digital designer og lignende. Som regel består våre kunder av inhouse markeds- og kommunikasjonsavdelinger, markedsbyråer, foreninger og organisasjoner. For eksempel har vi funnet en rekke innholdsmedarbeidere til Elkjøp Nordicmarketing specialist til Stapleskommunikasjonsrådgiver til NGIprosjektleder til Egmont PEOPLE og markedskoordinator til TOMRA. For å se flere oppdrag vi har jobbet med, kan du klikke her.

For at vi skal nå vårt mål om å være eksperter på rekruttering til markedsrettede stillinger, så kreves det at våre rådgivere selv innehar oppdatert kunnskap om verktøy, metoder og trender innen de samme fagområdene.

Vi ser for oss at våre to nyansatte til sammen må kunne løse følgende oppgaver:

  • Dekke rekrutteringsoppdrag innen markedsføring og kommunikasjon. Dette inkluderer kundekontakt og rådgivning, utarbeidelse av stillingsannonser, søkerhåndtering, intervjuer, referansesjekker, presentasjon av kandidater og kontraktinngåelse
  • Strategisk og operativt arbeid med markedsføring og kommunikasjon for Medievikar. Eksempler på dette kan være arbeid med markedsplan, innholdsproduksjon, publisering og oppdatering av hjemmeside, analyse, aktiviteter i sosiale medier, betalt digital annonsering, nyhetsbrev, SEO og tradisjonelle markedsaktiviteter
  • Visuell utforming av ulike budskap, dokumenter og elementer
  • Forbedringsarbeid og videreutvikling av våre tjenester og forretningsområder

Akkurat hvordan oppgavene som beskrevet over skal fordeles mellom våre to nye rådgivere er på ingen måte hugget i sten, men vi ser for oss at begge stillingene skal jobbe med både rekrutteringsoppdrag for våre kunder og med interne markeds- og kommunikasjonsaktiviteter.

Dette passer med andre ord godt for deg som har noen års erfaring fra  «bransjen» og som nå er klar for å ta i bruk din erfaring og kompetanse i en ny sammenheng, ved å jobbe som rådgiver ovenfor våre kunder og som rekrutterer på jakt etter kandidater som matcher det våre kunder etterspør. I kraft av din bransjeerfaring tror vi at du har et godt utgangspunkt for å finne og gjenkjenne de rette kvalitetene og egenskapene blant kandidater og søkere.

Samtidig vil du få god anledning til å praktisere faget ditt hos oss; enten det er å lage godt innhold (som denne kundehistorien), å styre annonsekampanjer i sosiale medier (ofte for stillingsannonser, som for eksempel denne), lage engasjerende nyhetsbrev (vi bruker HubSpot) eller strategisk arbeid med SEO og analyse (her trenger vi definitivt litt hjelp!).

Hos oss kommer du til delvis dekket bord på disse områdene, med mange etablerte aktiviteter, verktøy og rutiner, men vi håper også at du ser forbedringspotensial i det vi gjør og kan tilføre oss noe nytt som kan gjøre at vi blir enda bedre til å markedsføre oss selv.

  • Du må ha noen års erfaring fra en eller flere roller innen markedsføring eller kommunikasjon. Kanskje har du jobbet som spesialist i et markedsføringsbyrå, som markedskonsulent i en inhouse markedsavdeling, som frilanser innen innholdsproduksjon, eller noe lignende?
  • God forretningsforståelse og oppdatert kunnskap innen kommunikasjons- og markedsføringsfaget
  • Erfaring med verktøy for digital markedsføring. Vi bruker blant annet Facebook Ads manager, Linkedin Campaign manager, Google Ads og Hubspot, så det er et stort pluss om du har erfaring med ett eller flere av disse
  • Det er også viktig at du er menneskeorientert og trigges av muligheten til å jobbe med rekruttering innen ditt fagområde
LES MER OG SØK HER

Om oss

I Medievikar finner vi flinke fagfolk og spesialister til stillinger innen media, kommunikasjon og reklame. Dette kan typisk være stillinger innen grafisk design, webutvikling, UX/UI, prosjektledelse, innholdsproduksjon og markedsføring. Vi jobber med både faste og midlertidige stillinger.  Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon, som formidler lærlinger til medie- og kommunikasjonsbedrifter. Vår eier er en non-profit forening, og overskudd og verdier i Medievikar kommer yrkesopplæring innen mediefag til gode.

Klikk her for å lese mer om Medievikar

Søknadsfrist

09.02.2021

Oppstart

Etter avtale

Type stilling

Fast stilling

Se også:

Se ledige stillinger