Vi har byttet kandidatsystem – Slik lager du ny profil

Medievikar går nå over til et nytt kandidatsystem som heter Recruitment Manager. Dette er et smidig og moderne system for byråer som jobber med rekruttering og bemanning. Det nye systemet vil blant annet gjøre det mye enklere for deg som kandidat å legge inn CV-oppføringer, holde profilen din oppdatert og å søke på nye stillinger.

Dette er viktig å få med seg

Din profil vil ikke overføres til det nye systemet automatisk, og dermed heller ikke ditt brukernavn og passord. Derfor vil vi oppfordre deg til å registrere deg på nytt hos oss, slik at også du blir med over i det nye systemet. Når vi jobber med å finne kandidater til nye stillinger søker vi aktivt i denne databasen for å finne kandidater med relevant erfaring og kvalifikasjoner. Det kan derfor være svært lurt å sette av noen minutter til å gjennomføre registreringen, slik at du fortsetter å ha tilgang til alle Medievikars karrieremuligheter. Kandidatene er vår største ressurs, så vi håper at så mange som mulig blir med over til nytt system!

Slik registrerer du ny profil i Medievikar:

Fordeler ved å være registrert

Når vi jobber med å finne kandidater til nye stillinger, søker vi aktivt i denne databasen for å finne kandidater med relevant erfaring og kvalifikasjoner. Det kan derfor være svært lurt å sette av noen minutter til å gjennomføre registreringen, slik at du fortsetter å ha tilgang til alle Medievikars karrieremuligheter. For at vi skal finne din profil når vi leter etter aktuelle kandidater til stillingene vi jobber med, er det fint om du gjør din profil så utfyllende som mulig. Aller viktigst er det at du har lastet opp CV-en din, så kan du jo fylle ut de øvrige feltene på profilen når du har tid og anledning til det.

Tilgang til gamle oppføringer og dokumenter

I en periode vil du fremdeles ha tilgang til din gamle profil hos oss. Det betyr at du kan hente ut informasjon og dokumenter som du tidligere har lagt inn, om du skulle ønske det. Klikk her for å logge deg inn på de gamle sidene
Dersom du lurer på noe eller trenger hjelp med noe i forbindelse med dette, må du bare ta kontakt med undertegnede, så hjelper jeg deg videre.
Renathe Lund, Medievikar
Renathe Lund
Rekrutterer

+47 976 32 112
renathe@medievikar.no