Elkjøp Nordic søker senior B2B skribent – Utgått

Elkjøp Nordic søker nå en kreativ skribent til å fylle en rykende fersk rolle i sitt nordiske innholdsteam, Nordic Content. I tillegg til å jobbe mye med tekstproduksjon, vil du også ta en sentral del i redaksjonell innholdsplanlegging og orkestrering av innholdet på Elkjøp Nordic sine kanaler. Har du lagt din elsk på å jobbe med tekst, samtidig som du både kan igangsette og gjennomføre nye prosjekter? Da anbefaler vi deg å lese videre! 

Som senior kreativ skribent med vekt på B2B vil du ha en viktig rolle i Elkjøp Nordics organisasjon. Din hovedoppgave vil være å produsere tekster og redaksjonelt innhold for våre digitale kanaler på tvers av våre fire nordiske markeder (Norge, Sverige, Danmark og Finland).

I rollen vil du planlegge, skrive og gjennomføre overbevisende innhold. For eksempel lansere artikler for nye produkter, veiledninger om how-to-use og how-to-choose og mye mer som dekker trender innenfor B2B-markedet, slik at vi styrker vår posisjon som den beste forhandleren når det kommer til B2B-produkter. Kanskje du også har noen gode idéer og innspill på innhold som kan styrke vår posisjon innen B2B-markedet?

Elkjøp Nordic har bedt Medievikar bistå i rekrutteringen av deres nye B2B skribent, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Medievikar. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til Maren i Medievikar, mobilnummer: 472 08 787.

Hvem ser vi etter?
Vår ideelle kandidat er en person med spesielt gode skriveferdigheter, et strategisk tankesett og en få-det-gjort-holdning, som er klare til å dykke dypt inn i vår nye nettplattform og gjøre den optimalisert for våre B2B-kunder.

Noen av oppgavene vil omfatte:

 • Produser (på engelsk), lokaliser (norsk, svensk, dansk eller finsk) og publiser redaksjonelt innhold.
 • Kvalitetssjekk B2B-relatert innhold laget av andre.
 • Ha en god oversikt over hvilket innhold som allerede finnes på sidene våre og bidra til å vedlikeholde og utvikle dette innholdet (orkestrering).
 • Bidra til å planlegge redaksjonelt innhold spesifikt for vårt B2B-marked.
 • Delta i prosjekter og kampanjer som involverer B2B.
 • Ha et godt forhold til våre nordiske og lokale B2B-kolleger, og sørge for at deres behov blir hørt og ivaretatt.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning på høgskole-, universitetsnivå og/eller relevant arbeidserfaring.
 • Gode skriveferdigheter på engelsk og et av de nordiske språkene (norsk, svensk, dansk eller finsk).
 • Høy forståelse og kompetanse i å lage innhold for B2B-kunder i digitale kanaler
 • Kunne lage selgende, informativt, merkevare- og SEO-innhold.
 • Strukturert, ansvarlig og vant til å jobbe med briefs og med deadlines.
 • Forstår enkelt nye systemer og klar til å dykke dypt inn i vårt splitter nye CMS.
 • Gode analytiske evner og øye for kvalitet.
 • Gode samarbeidsevner og klar til å jobbe med mennesker fra hele Norden.

Elkjøp Nordic tilbyr:
Elkjøp Nordic tilbyr en ansvarlig og uavhengig stilling med et internasjonalt nettverk. Hos oss blir du en del av et åpent og inspirerende arbeidsmiljø hvor du møter kunnskapsrike kollegaer, og en bedrift som har ressurser til å sette ambisiøse planer ut i livet. Miljøet er preget av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi driver med. Vi har en ambisiøs bærekraftsstrategi, og vi involverer alle ansatte for å skape en fremtidens detaljhandel som er bra for kundene, for oss og for planeten.
Du vil få god introduksjon og opplæring, og vi gjør vårt beste for at du skal lykkes i din nye rolle. Vi tilbyr muligheten til å vokse i et fremtidsrettet selskap med solide verdier. Vi har stort fokus på de ansatte som grunnsteinen i vår strategi, og med ambisjoner, engasjement og hardt arbeid kan du nå langt i Elkjøp – for vi elsker å tilby spennende karrieremuligheter til de som fortjener det.

Kontoret holder til i moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, eget treningsrom og en lang rekke medarbeidergoder som gunstige priser på produktene vi selger og svært gode forsikringsordninger.

Slik søker du:
Som en start ser vi frem til å motta din CV. Screening og intervjuer vil foregå fortløpende, så ikke vent for lenge med å søke. Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte Maren Kjølberg Aamot i Medievikar, e-post: maren@medievikar.no.

SØK HER

Eller kjenner du noen som passer enda bedre?

Oppdragsgiver:

Elkjøp Nordic AS er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk med 400 varehus over hele Norden. I Sverige heter de Elgiganten, i Finland Gigantti og i Danmark Elgiganten. I tillegg har de Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Søknadsfrist

Stillingen er utgått!

Oppstart

Etter avtale

Omfang

Fast stilling

Se også:

Se flere ledige stillinger
Go to Top