Rekruttering fra A til Å

Feilansettelser er dyrt og tidkrevende. Hos Medievikar får du en
grundig og profesjonell rekrutteringsprosess.

Rekruttering
fra A til Å

Feilansettelser er dyrt og tidkrevende. Hos Medievikar får du en grundig og profesjonell rekrutteringsprosess.

Vi har faglig spisskompetanse og et stort nettverk av kvalifiserte kandidater

Medievikar er et Oslobasert vikar- og rekrutteringsbyrå med over 15 års erfaring. I Medievikar har vi spesialisert oss på å finne flinke folk til stillinger innen media, kommunikasjon og reklame. Våre rekrutterere besitter høy fagkompetanse innenfor disse områdene, og har derfor et godt grunnlag for å forstå våre kunders kompetansebehov, og å kunne avdekke hvilken kompetanse søkere og kandidater besitter. Vi har et stort nettverk av kandidater som har erfaring innen reklame, kommunikasjon og media. Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon.

Stillingstyper vi ofte jobber med

Digital markedsfører

Markedsansvarlig

Innholdsmarkedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Slik fungerer det

1. Fortell oss hvem du ser etter
Hvilken kompetanse ser du etter? Skal personen jobbe med grafisk design, innholdsproduksjon, markedsføring, prosjektledelse, eller noe annet? Er stillingen et vikariat eller en fast ansettelse? Du kan sende oss beskrivelsen på epost i første omgang, før vi eventuelt tar en nærmere prat om stillingen i et møte eller over telefon.
2. Vi sender deg kandidater med CV
Vi matcher dine ønsker og krav til kvalifikasjoner opp mot vår database av kandidater. Dersom ønskelig kan vi også utlyse stillingen i relevante kanaler. Aktuelle kandidater sendes over til deg fortløpende på e-post, sammen med en liten presentasjon og CV.
Alle kandidater er på forhånd intervjuet av Medievikar. Referansesjekk gjennomføres også av Medievikar.

3. Du intervjuer så mange du vil
Dersom du ønsker å treffe en eller flere av kandidatene til et intervju, så gjør vi avtaler med kandidatene for deg. Skulle dere ønske å ansette eller leie inn en av kandidatene, gjør vi det enkelt og smidig for dere å inngå en avtale. Deres nye medarbeider kan være på plass allerede neste dag!

Kompetansebasert rekruttering

Ved rekruttering til faste stillinger tar Medievikar hånd om hele prosessen fra «a til å». Mange tror at dette er en omfattende og kostbar prosess, men visste du at hos Medievikar så er både kandidatsøk, referansesjekk, kandidatforslag og intervjuer helt kostnadsfritt og uforpliktende?

For å lykkes tar vi utgangspunkt i din bedrift, og vi kartlegger bedriftskulturen og interne verdier, foretar en jobbanalyse og kombinerer dette med kandidatens kompetanse, personlighet og motivasjon. Målet er å finne den rette personen som kan bidra og bli en ressurs for din bedrift.

Vi kan også gjennomføre kun utvalgte deler av prosessen, avhengig av deres behov. Dette kan for eksempel være om dere allerede har aktuelle kandidater som dere ønsker å sette i en rekrutteringsprosess.

Oslobasert rekrutteringsbyrå

Medievikar holder til i Møllergata i Oslo sentrum, ikke langt fra Youngstorget og populære Torggata. Vår sentrale plassering gjør det enkelt og praktisk for kandidater å finne oss når de skal på intervju. Vi dekker primært rekrutteringsoppdrag i Oslo- og østlandsområdet.

Grundig og profesjonell rekruttering

Våre rekruttere er sertifisert i DNV GL (Det Norske Veritas). Du kan derfor være trygg på at vi følger faglige bransjestandarder og normer. Vi har inngående kunnskap om medie- og kommunikasjonsbransjen, stort kontaktnett og lang praksis innen rekruttering. Dette gir oss høy treffsikkerhet når det gjelder å finne rett person til rett plass. Vi gir dermed våre kunder en profesjonell rekruttering tilpasset bedriftens behov.

Vi holder oss oppdatert på utviklingen innen fag og bransjer gjennom medlemskap i relevante foreninger og bransjefora.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send oss en epost eller ring oss direkte.

Vår besøksadresse er Møllergata 24, 0179 Oslo.

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Daglig leder / rekrutterer

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Renathe Lund, Medievikar
Renathe Lund
Rekrutterer

+47 976 32 112
renathe@medievikar.no