Rekruttering fra A til Å

Feilansettelser er dyrt og tidkrevende. Hos Medievikar får du en
grundig og profesjonell rekrutteringsprosess.

Rekruttering
fra A til Å

Feilansettelser er dyrt og tidkrevende. Hos Medievikar får du en grundig og profesjonell rekrutteringsprosess.

Vi har faglig spisskompetanse og et stort nettverk av kvalifiserte kandidater

Medievikar er et Oslobasert vikar- og rekrutteringsbyrå med over 15 års erfaring. I Medievikar har vi spesialisert oss på å finne flinke folk til stillinger innen media, kommunikasjon og reklame. Våre rekrutterere besitter høy fagkompetanse innenfor disse områdene, og har derfor et godt grunnlag for å forstå våre kunders kompetansebehov, og å kunne avdekke hvilken kompetanse søkere og kandidater besitter. Vi har et stort nettverk av kandidater som har erfaring innen reklame, kommunikasjon og media. Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon.

Stillingstyper vi ofte jobber med

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Digital markedsfører

Markedsansvarlig

Innholdsmarkedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Digital markedsfører

Markedsansvarlig

Innholdsmarkedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Kompetansebasert rekruttering

Ved rekruttering til faste stillinger tar Medievikar hånd om hele prosessen fra «a til å». Mange tror at dette er en omfattende og kostbar prosess, men visste du at hos Medievikar så er både kandidatsøk, referansesjekk, kandidatforslag og intervjuer helt kostnadsfritt og uforpliktende?

For å lykkes tar vi utgangspunkt i din bedrift, og vi kartlegger bedriftskulturen og interne verdier, foretar en jobbanalyse og kombinerer dette med kandidatens kompetanse, personlighet og motivasjon. Målet er å finne den rette personen som kan bidra og bli en ressurs for din bedrift.

Vi kan også gjennomføre kun utvalgte deler av prosessen, avhengig av deres behov. Dette kan for eksempel være om dere allerede har aktuelle kandidater som dere ønsker å sette i en rekrutteringsprosess.

Oslobasert rekrutteringsbyrå

Medievikar holder til i Møllergata i Oslo sentrum, ikke langt fra Youngstorget og populære Torggata. Vår sentrale plassering gjør det enkelt og praktisk for kandidater å finne oss når de skal på intervju. Vi dekker primært rekrutteringsoppdrag i Oslo- og østlandsområdet.

Grundig og profesjonell rekruttering

Våre rekruttere er sertifisert i DNV GL (Det Norske Veritas). Du kan derfor være trygg på at vi følger faglige bransjestandarder og normer. Vi har inngående kunnskap om medie- og kommunikasjonsbransjen, stort kontaktnett og lang praksis innen rekruttering. Dette gir oss høy treffsikkerhet når det gjelder å finne rett person til rett plass. Vi gir dermed våre kunder en profesjonell rekruttering tilpasset bedriftens behov.

Vi holder oss oppdatert på utviklingen innen fag og bransjer gjennom medlemskap i relevante foreninger og bransjefora.

1. Fortell oss hvem du ser etter

Hvilken kompetanse ser du etter? Skal personen jobbe med grafisk design, innholdsproduksjon, markedsføring, prosjektledelse, eller noe annet? Er stillingen et vikariat eller en fast ansettelse? Du kan sende oss beskrivelsen på epost i første omgang, før vi eventuelt tar en nærmere prat om stillingen i et møte eller over telefon.

2. Vi sender deg kandidater med CV

Vi matcher dine ønsker og krav til kvalifikasjoner opp mot vår database av kandidater. Dersom ønskelig kan vi også utlyse stillingen i relevante kanaler. Aktuelle kandidater sendes over til deg fortløpende på e-post, sammen med en liten presentasjon og CV.
Alle kandidater er på forhånd intervjuet av Medievikar. Referansesjekk gjennomføres også av Medievikar.

3. Du intervjuer så mange du vil

Dersom du ønsker å treffe en eller flere av kandidatene til et intervju, så gjør vi avtaler med kandidatene for deg. Skulle dere ønske å ansette eller leie inn en av kandidatene, gjør vi det enkelt og smidig for dere å inngå en avtale. Deres nye medarbeider kan være på plass allerede neste dag!

Hva slags rolle ønsker dere besatt?

Send oss en henvendelse via skjemaet, så hjelper vi deg med å finne de rette kandidatene! Du kan også kontakte en av våre rekrutterere direkte, om du heller ønsker det. Se kontaktinformasjon under skjemaet.

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Rekrutteringssjef

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no

Renathe Lund, Medievikar
Renathe Lund
Rekrutterer

+47 976 32 112
renathe@medievikar.no

Willy Jordet, Daglig Leder Medievikar
Willy Jordet
Daglig leder / rekrutterer

+47 930 45 593
willy@medievikar.no