Rekruttering fra A til Å

Feilansettelser er dyrt og tidkrevende. Hos Medievikar får du en
grundig og profesjonell rekrutteringsprosess.

Rekruttering
fra A til Å

Feilansettelser er dyrt og tidkrevende. Hos Medievikar får du en grundig og profesjonell rekrutteringsprosess.

Vi har faglig spisskompetanse og et stort nettverk av kvalifiserte kandidater

Medievikar er et Oslobasert vikarbyrå med over 15 års erfaring. I Medievikar har vi spesialisert oss på å finne flinke folk til stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design. Med lang erfaring, et bredt kontaktnett i bransjen og effektive rekrutteringsverktøy, kommer vi raskt i gang med nye oppdrag og gjør prosessen enkel og oversiktlig for deg som kunde. Vi har et stort nettverk av kandidater som har bred og allsidig erfaring innen fagområdene vi dekker. Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon

No cure – no pay: Ingen overraskelser – du betaler ikke noe engangshonorar e.l.

Medievikar tilbyr en «no cure – no pay»-modell til en avtalt fast pris som vi blir enige om før oppstart av rekrutteringsprosessen. Hos oss er både kandidatsøk, stillingsannonse, referansesjekk og intervjuer helt kostnadsfritt og uforpliktende. Skulle vi ikke finne den rette personen til stillingen, vil det altså ikke bli fakturert for oppdraget.

Det er Medievikars effektive forretningsmodell som gjør dette mulig. Ettersom vi jobber spesialisert innenfor noen få og definerte fagområder, har vi bygget opp et stort nettverk av kvalifiserte og kvalitetssikrede kandidater som vi vet er interesserte i nye jobbmuligheter.

Vi intervjuer dessuten fortløpende kandidater som vi synes har en spennende profil, uavhengig av om vi på intervjutidspunktet har et aktuelt oppdrag inne eller ikke. Det betyr at vi sjelden behøver å begynne helt «fra scratch» når et nytt oppdrag kommer inn, men raskt kan foreslå kandidater som vi tror vil være en god match for stillingen og arbeidsplassen.

Ved inngått avtale om innleie av medarbeider, tilkommer det ingen oppstartskostnader eller lignende.

Stillingstyper vi ofte jobber med

Digital markedsfører

Innholdsmarkedsfører

Markedsansvarlig

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent

Tekstforfatter

Grafisk designer

Art Director

Prosjektleder

Slik fungerer det

1. Du forteller oss hvem du ser etter

Hvilken kompetanse ser du etter? Dersom du er usikker på dette, kan våre rekrutterere hjelpe deg med en behovsanalyse. Alle våre rekrutterere har selv jobbet i bransjen og er derfor gode rådgivere du kan sparre med på dette.

2. Vi lyser ut stillingen og gjør kandidatsøk

Vi utarbeider en stillingsannonse som publiseres på våre nettsider, i vårt stillingsvarsel til kandidatbasen, og i sosiale medier. I tillegg vil vi søke i vårt nettverk av kandidater med erfaring innen kommunikasjon, markedsføring og lignende. Det er mulig å kjøpe utvidet annonsering i form av tilpassede markedspakker.

3. Vi intervjuer og vurderer

Medievikar tar hånd om søkerhåndtering, gjennomfører dybdeintervjuer og referansesjekker, samt vurderer kandidatenes arbeidsprøver og andre relevante søknadsdokumenter. Slik sikrer vi at du får den best kvalifiserte for jobben.

4. Vi presenterer kandidater for deg

De best egnede kandidatene sendes over til deg på e-post, sammen med en liten presentasjon og CV. Vi gjennomfører referansesjekk av kandidatene du ønsker å gå videre med.

5. Du intervjuer og velger

Dersom du ønsker å treffe en eller flere av kandidatene til et eller flere intervjuer, så gjør vi avtaler med kandidatene for deg. Skulle dere ønske å ansette en av kandidatene, gjør vi det enkelt og smidig for dere å inngå en avtale.

Kompetansebasert rekruttering

Ved rekruttering til faste stillinger tar Medievikar hånd om hele prosessen fra «a til å».  For å lykkes tar vi utgangspunkt i din bedrift, og vi kartlegger bedriftskulturen og interne verdier, foretar en jobbanalyse og kombinerer dette med kandidatens kompetanse, personlighet og motivasjon. Målet er å finne den rette personen som kan bidra og bli en ressurs for din bedrift.

Vi kan også gjennomføre kun utvalgte deler av prosessen, avhengig av deres behov. Dette kan for eksempel være om dere allerede har aktuelle kandidater som dere ønsker å sette i en rekrutteringsprosess.

Oslobasert rekrutteringsbyrå

Medievikar holder til i Møllergata i Oslo sentrum, ikke langt fra Youngstorget og populære Torggata. Vår sentrale plassering gjør det enkelt og praktisk for kandidater å finne oss når de skal på intervju. Vi dekker primært rekrutteringsoppdrag i Oslo- og østlandsområdet.

Grundig og profesjonell rekruttering

Våre rekruttere er sertifisert i DNV GL (Det Norske Veritas). Du kan derfor være trygg på at vi følger faglige bransjestandarder og normer. Vi har inngående kunnskap om medie- og kommunikasjonsbransjen, stort kontaktnett og lang praksis innen rekruttering. Dette gir oss høy treffsikkerhet når det gjelder å finne rett person til rett plass. Vi gir dermed våre kunder en profesjonell rekruttering tilpasset bedriftens behov.

Vi holder oss oppdatert på utviklingen innen fag og bransjer gjennom medlemskap i relevante foreninger og bransjefora.

Ta kontakt med oss:

Marianne Thorvik Medievikar
Marianne Thorvik
Daglig leder / rekrutterer

+47 952 59 377
marianne@medievikar.no